Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Νέα πράξη ισλαμικού μίσους: Ισλαμιστής έκοψε το χέρι του αγάλματος του Χριστού στην Βενετία (βίντεο). TG VENEZIA (12/07/2016) - GIOVANE MAGREBINO DISTRUGGE CROCIFISSO DEL 1700

Νέα πράξη ισλαμικού μίσους: Ισλαμιστής έκοψε το χέρι του αγάλματος του Χριστού στην Βενετία (βίντεο)Στην Ιταλία ένας μουσουλμάνος πήγε σε μια εκκλησία και χωρίς κανέναν λόγο επιτέθηκε βίαια έναν μεγάλο Εσταυρωμένο προκαλώντας σοβαρή ζημιά ενώ προσπάθησε να επιτεθεί και στο ιερό.

«Είναι λάθος. Είναι όλα λάθος», συνέχισε να επαναλαμβάνει στους νεαρούς μουσουλμάνους που βρίσκονταν γύρω του, ώστε δημιουργήθηκε πανωλεθρία στην εκκλησία του Αγίου Ιερεμία στην περιοχή Καναρέτζιο της Βενετίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα il Giornale.it, ο άντρας βρισκόταν έξω από την εκκλησία όντας λίγο ενθουσιώδης. Ύστερα εισερχόμενος στον τόπο λατρείας, άρχισε να φρικάρει. Ο φύλακας σοκαρισμένος αφηγείται τι συνέβη:

«Προσπάθησε να διασχίσει τον κυρίως ναό. Είπε πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Του ζήτησα να μου εξηγήσει τι εννοούσε με τη φράση ‘υπήρχε κάποιο πρόβλημα’ , δεν μπορούσα να καταλάβω», είπε ο επιστάτης.

«Και τότε πλησίασε τον Εσταυρωμένο, ένα έργο που χρονολογείται στο 1700, και άρχισε να το ταρακουνάει βίαια. Τότε τον ρώτησα ‘Είσαι μουσουλμάνος;’. Μου απάντησε ναι και άρχισε να σπρώχνει απότομα το ιερό μνημείο. Ήθελε να το ρίξει στο έδαφος πάση θυσία.»

Στο τέλος ο Εσταυρωμένος έπεσε στο έδαφος πριν προλάβει ο επιστάτης να τον σταματήσει. «Μαζί με την βοήθεια κάποιων πιστών μπόρεσα να τον παραμερίσω και να τον εμποδίσω να κάνει περεταίρω ζημιά».
Ο νεαρός άντρας αργότερα τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία η οποία έσπευσε στον τόπο του κακουργήματος.

Ο Εσταυρωμένος υπέστη μέγιστη ζημιά, καθώς ο ένας βραχίονας ξεκόλλησε από το σώμα και θα χρειαστεί βαριές εργασίες ανακαίνισης. Ίσως αν αυτός ο φανερά δαιμονισμένος άνθρωπος γνώριζε πραγματικά τον Χριστό να μην έπραττε ανάλογα. Ως χριστιανοί λοιπόν οφείλουμε να δούμε το Ισλάμ αυτό που είναι στην πραγματικότητα και να πράξουμε αναλόγως.

Από nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: