Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021

Η ιστορία με την αυτοκτονία.

 Ένα βράδυ Κυριακής, ένας ιερέας εργάστηκε αργά και αποφάσισε να καλέσει τη γυναίκα του πριν φύγει για το σπίτι.  Ηταν περίπου 10 το βράδυ, αλλά η γυναίκα του δεν απάντησε στο τηλέφωνο.  Ο ιερέας άφησε το τηλέφωνο να χτυπήσει αρκετές φορές.  Του φάνηκε περίεργο που δεν βρήκε τη γυναίκα του.  Αποφάσισε να μαζέψει τα πράγματά του και μετά να ξαναπροσπαθήσει.


 Όταν τηλεφώνησε για δεύτερη φορά, απάντησε αμέσως.  Τη ρώτησε γιατί δεν είχε πάρει το τηλέφωνο νωρίτερα, αλλά ήταν έκπληκτη που το τηλέφωνο δεν χτύπησε.  Όλα ξεχάστηκαν.  Την επόμενη Δευτέρα, ωστόσο, ο ιερέας δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στο γραφείο.  Ο άντρας στην άλλη άκρη της γραμμής ήθελε να μάθει γιατί τον κάλεσαν το βράδυ της Κυριακής.  Ο ιερέας μπερδεύτηκε και δεν κατάλαβε για τι πράγμα μιλούσε.  Στη συνέχεια, το άλλο άτομο πρόσθεσε: «Συνέχισε να χτυπάει, αλλά δεν απάντησα».


 Εκείνη τη στιγμή, ο ιερέας θυμήθηκε το πρώτο τηλεφώνημα που έγινε στο σπίτι το βράδυ της Κυριακής.  Συνειδητοποίησε ότι είχε πάρει  λάθος αριθμό και ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.  Εξήγησε στον άντρα ότι σκόπευε να καλέσει τη γυναίκα του.


 Απάντησε: "Δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά επιτρέψτε μου να σας πω την ιστορία μου. Βλέπετε, το βράδυ της Κυριακής ήθελα να αυτοκτονήσω, αλλά πρώτα προσευχήθηκα: Θεέ μου, αν είσαι εκεί και δεν θέλεις να το κάνω αυτό δώσε μου ένα σημάδι. Εκείνη τη στιγμή το τηλέφωνο άρχισε να χτυπά. Κοίταξα τον καλούντα και ο Παντοδύναμος Θεός μίλησε. Φοβόμουν να απαντήσω. "


 Έκτοτε, ο άντρας που ήθελε να αυτοκτονήσει παρακολουθεί τακτικά τις ακολουθίες του ιερέα στην εκκλησία του οποίου το όνομα είναι «Παντοδύναμος Θεός».


 Τίποτα χωρίς τον Θεό!

 Να έχετε μια φωτεινή και όμορφη μέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: