Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

Μετά την έκρηξη στο πυρηνικό εργοστάσιο του Τσερνομπίλ, η ακτινοβολία αυξήθηκε παντού, και στο μοναστήρι, όμως τα λείψανα του Αγίου Ιωάννη του Κόρμα - παρέμειναν φυσιολογικά. Μνήμη 31 Μαΐου


 Άγιος Ιωάννης Κορμανσκυ (Gashkevich) (1837-1917)
Μετά την έκρηξη στο πυρηνικό εργοστάσιο του Τσερνομπίλ, η ακτινοβολία αυξήθηκε παντού, και στο μοναστήρι, όμως  τα λείψανα του Αγίου Ιωάννη του Κόρμα - παρέμειναν φυσιολογικά. Μνήμη 31 Μαΐου

 

 

Θαυμάσιο μοναστήρι

Το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Kormyansky,  βρίσκεται στην περιοχή Dobrush της πόλης Gomel, είναι γνωστό σε όλους στη Λευκορωσία. εκεί  βρίσκεται ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΜΑ όπως και στη Ρωσία  ο άγιος Seraphim του Sarov.

Όταν συνέβη η τραγωδία του Τσερνομπίλ, το ποσοστό  της ακτινοβολίας γύρω από αυτό αυξήθηκε ριζικά, οι άνθρωποι έφυγαν αφήνοντας τα σπίτια τους. Αλλά στο ίδιο το μοναστήρι, κυριολεκτικά πίσω από το φράκτη, το επίπεδο ακτινοβολίας παρέμενε απόλυτα φυσιολογικό.

 

Οι αδελφές στο μοναστήρι είναι πολύ φιλόξενες , απλές στην επικοινωνία, κυρίως όλοι είναι  νέοι. Μπορούν να πούμε για το πλήθος των θεραπειών και των θαυμάτων που συνέβησαν σύμφωνα με τηνπρεσβεια  του Αγίου Ιωάννη. Κάθε μοναχή έχει  τη δική της καταπληκτική ιστορία .


Δεν υπάρχουν σχόλια: