Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 21 Μαΐου 2022

ΜΝΉΜΗ ΓΕΡΌΝΤΙΣΣΑ ΓΑΛΑΚΤΙΑΣ


Ένα Χρόνο Μακριά μας , σαν να μην πέρασε μια Μέρα!!!
Οι ευλογίες που εισπράττεις από τις Αγιασμένες ψυχές της εκκλησία μας,όπως ήταν και η Αγία Γερόντισσα μας είναι τεράστιες με πολύ μεγάλη παρρησία στο θεό.
Γι'αυτόν τον λόγο και με τον ένα χρόνο μετά από την κοίμηση της θα μοιραστώ μαζί σας ένα γεγονός που μου χάραξε το μυαλό και την ψυχή μου.
Ένα απόγευμα, λίγο καιρό πριν κοιμηθεί,την είχα επισκεφτεί μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα εκείνη την ημέρα προς ενημέρωση, με τον Αρχιμανδρίτη και ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως μας πατήρ Αντώνιο Φραγκάκη.
Καθώς έγινε πράξη η επίσκεψη μου,
Κάθισα από την δεξιά πλευρά της όπως ήταν ξαπλωμένη στο Αγιασμένο κρεβατάκι της και απέναντι μου βρισκόταν μια από τις εξαίρετες κυρίες που την φρόντιζαν όλον αυτόν τον καιρό. 
Ξεκινήσαμε μαζί με την Αγία Γερόντισσα να ψάλλομαι τροπάρια της Υπεραγίας Θεοτόκου με Μεγάλη Πίστη και Αγάπη στην γλυκιά μας Παναγία.
Μετά από λίγη ώρα άρχισε να ευωδιάζει το δωμάτιο από μια ουράνια ευωδία όμοια της δεν έχω νοιώσει στην ζωή μου, ερχόταν σαν κύματα αέρα πλημμυρίζοντας τον εσωτερικό χώρο και να γίνεται όλο και περισσότερο πιο έντονο χωρίς σταματημό.
Αμέσως κατάλαβα ότι η χάρις του Αγίου Πνεύματος διαμέσου της Αγίας Γερόντισσας, μας επισκέφτηκε για να μας χαρίσει μια Μεγάλη Ευλογία,πρώτον σε μένα τον ανάξιο δούλο, ώστε να το αποθηκεύσω στο θησαυροφυλάκιο της πίστεως μου δια μέσω της Αγίας Γερόντισσας,
Και δεύτερον αποκαλύπτοντας μας τα υψηλά μέτρα της χάριτος και Αγιότητας της ,χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία των πλούσιων κρυμμένων χαρισμάτων που την είχε προικίσει ο Θεός.
Η συγκίνησή ήταν τόσο μεγάλη που πλημμύρισε χαρά η ψυχή μου για το εξαίρετο δώρο που μου χάρισε για την ενδυνάμωση της πίστεως μου .
Σ'ευχαριστώ πολύ Και σε επικαλούμαι καθημερινά, να εύχεσαι για όλο τον κόσμο δια μέσω τις πρεσβείες σου στον κύριο και θεό μας Ιησού Χριστό. 
Η Ευχή σου να μας σκεπάζει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: