Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Ας κάνουμε το χριστιανικό μας καθήκον μέχρι τέλους, με θάρρος και δύναμη! Ο Τεκτονισμός είναι ένα παγκόσμιο κίνημα που έχει τα μέσα να σε φιμώσει.Ας κάνουμε το χριστιανικό μας καθήκον μέχρι τέλους, με θάρρος και δύναμη!  Ο Τεκτονισμός είναι ένα παγκόσμιο κίνημα που έχει τα μέσα να σε φιμώσει.

 Εφόσον δεν μπορούμε να αναλάβουμε άλλα μέτρα εναντίον του, δεν έχουμε παρά να κρατήσουμε την πίστη μας και να ομολογήσουμε τον Θεό μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής μας.

 Γιατί ο Αντίχριστος θα έρθει και φυσικά θα έχει αυτή την ελευθερία να κάνει κάθε είδους θαύματα, απατεώνες μόνο και μόνο για να εξαπατήσει τους ανθρώπους και να τους χάσει για την αιωνιότητα.

 Τόσος κόσμος θα συμφωνήσει μαζί του ότι οι περισσότεροι από αυτούς που θα αναλάβουν δράση εναντίον αυτής της κίνησής του θα καταπιεστούν έντονα.  Θα μείνουν μόνο αυτοί που ζουν για αυτή τη ζωή.

 Γιατί δεν θα είναι όλοι ενάντια στον Τεκτονισμό όταν αυτός τεθεί σε πλήρη ισχύ.  Οπότε δεν μπορώ να πολεμήσω τον κόσμο να συμφωνήσει μαζί μου.  Κάνω το καθήκον μου ως Ορθόδοξος Χριστιανός!

 Ότι όλοι ξέρουν να κάνουν το καλό, αλλά δεν του ταιριάζει πάντα γιατί αναγκάζει κάποιες θυσίες, και ο άνθρωπος είναι πρόθυμος να λύσει τα προβλήματα της ζωής όσο πιο απλά γίνεται.

 Αν ο Τεκτονισμός σας δώσει έναν αριθμό με τον οποίο θα μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε, θα μπορείτε να φάτε, θα μπορείτε να ντύνεστε, να κάνετε πάρτι, να ταξιδέψετε όπου θέλετε, πολλοί άνθρωποι θα συμφωνήσουν: «Τέλος, αγαπητέ, ευχαριστώ!"

 Τότε ο κόσμος θα διχαστεί, γιατί ο καθένας θα επιλέξει αυτό που τον ενδιαφέρει.  Όσοι θα επιλέξουν να υποφέρουν οτιδήποτε μόνο και μόνο για να είναι με τον Ιησού Χριστό θα είναι ένα μικρό ποίμνιο, όπως λέει η Αγία Γραφή.

 Όσο προχωράμε προς το τέλος του κόσμου, τόσο περισσότερο ο Θεός θα παρεμβαίνει σε αυτό το μέρος, όπου λίγοι θα παραμείνουν μαζί Του.  Στην αρχή θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι και πολλοί νέοι που θα Τον πλησιάσουν, αλλά στο τέλος ελάχιστοι θα παραμείνουν στο πλευρό του Χριστού.

 Όσοι θα παραμείνουν Χριστιανοί μέχρι τέλους θα είναι λίγοι, αλλά θα είναι πιο αποφασισμένοι και σταθεροί στην πίστη τους.  Θα υπάρξει πολλή διαμάχη, πολλή αμφιβολία, πολλή ανασφάλεια και απόρριψη του Θεού.

 Πολλοί θα τα δώσουν όλα για  τόν Εναν,δηλαδή θα εγκαταλείψουν τον πλούτο τους, τα αυτοκίνητά τους για να διατηρήσουν την πίστη τους.  Θα έχουν μόνο όσα χρειάζονται για να επιβιώσουν, όχι για να λιμοκτονήσουν.  και άλλοι θα ζήσουν στο huzur.

 Τι φοβερές στιγμές, αλλά ας μην φοβόμαστε!  Είναι μια λέξη στο Ευαγγέλιο στην οποία ο Σωτήρας αναρωτιέται αν θα μείνει πίστη στη γη όταν επιστρέψει...

 Οι χριστιανοί θα εξεταστούν, θα εξεταστούν εξονυχιστικά, για να είναι γνωστά τα πάντα γι' αυτούς.  Θα υπάρχει πολύς εκφοβισμός και πολύς φόβος, αλλά μεταξύ αυτών που θα ομολογήσουν τον Χριστό μέχρι τέλους θα υπάρχει και αισιοδοξία και πολύ κουράγιο.

 ☦️ Πατήρ Sofian Boghiu ☦️

Δεν υπάρχουν σχόλια: