Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Άσε τον κόσμο πίσω – Η ταινία των Ομπάμα που προετοιμάζει τον κόσμο για μια εκδήλωση αποπληθυσμού!!!

Άσε τον κόσμο πίσω – Η ταινία…. Ο Μπαράκ Ομπάμα ως παραγωγός αυτής της ταινίας, είναι σαν να διατάζει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να προετοιμάσει το κοινό για επικείμενη εκδήλωση αποπληθυσμού.. Οι Ομπάμα επέστρεψαν και ως συνήθως κάνουν τη δουλειά του διαβόλου. 


Leave The World Behind είναι μια νέα ταινία του Netflix που παρήχθη από τους Ομπάμα και το σενάριο της μιλάει για μια μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο και μια “παγκόσμια κατάρρευση των επικοινωνιών” που συμβαίνει με αποτέλεσμα να αφήσει τον κόσμο σε ερείπια, επιτρέποντας στην παγκοσμιοποιητική ελίτ να εισαγάγει μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

Η πλοκή του Ομπάμα σε αυτή τη ταινία συμβαίνει επίσης για να αντικατοπτρίζει τη μεγάλη καταστροφή της κυβερνοεπίθεσης που απειλούσε να εξαπολύσει στην ανθρωπότητα το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Klaus Schwab από τότε που έφυγε η πανδημία του Covid.

Οι παραλληλισμοί μεταξύ της νέας ταινίας του Ομπάμα και των σχεδίων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είναι τόσο εντυπωσιακοί που πρέπει απλώς να δούμε το σκοτάδι τους και να προειδοποιήσουμε τους πιθανούς θεατές ότι πρόκειται για ένα έργο σκοτεινού αποκρυφιστικού προγνωστικού προγραμματισμού που πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία.


Κανείς που υπέφερε από τα οκτώ χρόνια της διακυβέρνησης Ομπάμα δεν θα εκπλαγεί όταν ακούσει ότι οι Ομπάμα παίζουν το φύλλο αγώνα στην ταινία, κρυφά σε μια δευτερεύουσα πλοκή για το πώς δεν μπορούν να εμπιστευτούν τους λευκούς.

Από αυτή τη δυσοίωνη αρχή, η ταινία του Ομπάμα χειροτερεύει.

Χρειάζεται μόνο να παρακολουθήσει κανείς το επίσημο τρέιλερ για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται πραγματικά: Προγνωστικός προγραμματισμός. Ακολουθεί μια ματιά σε αυτό το κομμάτι της υποτιθέμενης «ψυχαγωγίας».


Θυμάστε την ανησυχητική παρουσίαση του Klaus Schwab σχετικά με τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο; Λάβετε αυτό υπόψη σας καθώς παρακολουθούμε ένα άλλο βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα το WEF σχετικά με μια επερχόμενη «πανδημία στον κυβερνοχώρο» και πείτε μου ότι η ελίτ δεν μας προγραμματίζει.


Η αλήθεια είναι ότι οι Ομπάμα δεν έκαναν το Leave The World Behind για τη διασκέδασή μας. Είναι όλα σχετικά με τη φύτευση ιδεών και εννοιών στα συλλογικά μας κεφάλια. Πρόκειται για την ομαλοποίηση νέων επιπέδων τυραννίας και υστερίας παρουσιάζοντάς τα ως λογική εξέλιξη του τρέχοντος πλαισίου.

Εν ολίγοις, πρόκειται για προγνωστικό προγραμματισμό.

Ο Ο Allan Watts όρισε αρχικά τον «προγνωστικό προγραμματισμό» ως εξής:

«Ο προγνωστικός προγραμματισμός είναι μια λεπτή μορφή ψυχολογικής προετοιμασίας που παρέχεται από τα μέσα ενημέρωσης για να εξοικειωθεί το κοινό με τις προγραμματισμένες κοινωνικές αλλαγές που θα εφαρμοστούν από τους ηγέτες μας. Εάν και όταν πραγματοποιηθούν αυτές οι αλλαγές, το κοινό θα είναι ήδη εξοικειωμένο με αυτές και θα τις αποδεχτεί ως φυσικές προόδους, μειώνοντας έτσι την πιθανή δημόσια αντίσταση και αναταραχή».

Ο Watts χτύπησε το καρφί στο κεφάλι. Οι Ομπάμα εμπλέκονται σε ψυχολογικό πόλεμο για να προετοιμάσουν το κοινό για προγραμματισμένες κοινωνικές αλλαγές που απειλούνται από καιρό από την παγκοσμιοποιητική ελίτ.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν επίσης επιλεγεί για να σκορπίσουν φόβο και να προγραμματίσουν τις μάζες. Το Fox News ήδη πετάει τις λέξεις “κρίση” και “χάος”. Αυτές οι λέξεις έχουν σχεδιαστεί για να προκαλέσουν φόβο στο κοινό, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια υποτίμηση.

Ως συνήθως, το Fox News δίνει στο κοινό του μια κλεφτή ματιά της αλήθειας, αλλά δεν πάνε αρκετά μακριά.

Η διείσδυση της Κίνας στα κρίσιμα συστήματά των ΗΠΑ δεν είναι η πραγματική φύση της απειλής. Η Κίνα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Στην πραγματικότητα, η παγκόσμια ελίτ, με επικεφαλής τον Klaus Schwab και το WEF απειλεί εδώ και χρόνια να εξαπολύσει μια ακρωτηριαστική επίθεση στον κυβερνοχώρο που θα γονατίσει τη δυτική κοινωνία, θα σπείρει το χάος και θα προσφέρει το μεγάλη «σοκ» που είναι απαραίτητο για να επιφέρει τον μετασχηματισμό της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που απειλούσαν.


Μην κάνετε λάθος, η ελίτ σχεδιάζει να απελευθερώσει το χάος που είναι απαραίτητο για την εισαγωγή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Την περασμένη εβδομάδα, ο βρετανός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και θυγατρικός του WEF Oliver Dowden προειδοποίησε τους Βρετανούς ότι θα επιστρέψουν σε μια «αναλογική» εποχή όταν το διαδίκτυο και τα συστήματα ισχύος θα καταρρεύσουν .

Εμείς οι άνθρωποι πρέπει να απορρίψουμε αυτόν τον καταιγισμό προγνωστικού προγραμματισμού. Ακόμα κι αν η πραγματική ζωή δεν φτάνει στα επίπεδα της παραφροσύνης του Ομπάμα Αφήστε τον κόσμο πίσω, τέτοιες ταινίες δημιουργούν προηγούμενα στο συλλογικό μας ασυνείδητο. Εάν εισαχθούν νέοι περιορισμοί στο κοινό, οι άνθρωποι θα πουν «τουλάχιστον δεν είναι τόσο κακό όσο στο Leave The World Behind».

Για να είμαστε σαφείς, κανείς από εμάς δεν χρειάζεται να παρακολουθήσει αυτή τη συνεδρία πλύσης εγκεφάλου μεταμφιεσμένη σε ταινία. Και όλοι μας πρέπει να βεβαιωθούμε ότι καμία από αυτήν την παγκοσμιοποιητική παραφροσύνη δεν εισχωρεί στην πραγματική ζωή.

lumi-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: