Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Αφιέρωμα στον Άγιο Αμφιλόχιο Μακρή από τα Κατηχητικά του Αγίου Νείλου ΠειραιώςΕπ' ευκαιρία της εορτής της εορτίου μνήμης του Οσίου Αμφιλοχίου του Μακρή, την 16η Απριλίου σας επισυνάπτουμε με το παρόν μήνυμα ηχητικό αφιέρωμα το οποίο προέρχεται από την εκπομπή "Ορθοδοξία και Βιωματικές Εμπειρίες", των στελεχών, αποφοίτων και φίλων του Ενοριακού Νεανικού Έργου του Ιερού Ναού Αγίου Νείλου Πειραιώς. Η εκπομπή αυτή που ακούτε, μεταδόθηκε την 23η Ιανουαρίου 2016 από τoν ραδιοφωνικό σταθμό "Πειραϊκή Εκκλησία 91,2fm".


Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προχωρούν οι εργασίες στο μοναδικό στην Αττική, Ιερό Παρεκκλήσιο που είναι αφιερωμένο στον Άγιο της διπλής Αγάπης, τον Όσιο Αμφιλόχιο Μακρή. Για αυτόν τον λόγο και θα θέλαμε ταπεινά να απευθυνθούμε στην αγάπη σας, κατ' αρχάς να σας ευχαριστήσουμε που αγκαλιάσατε αυτήν την προσπάθεια και κατά δεύτερον να σας παρακαλέσουμε να συνεχίσετε να ενισχύετε τον αγώνα για την περάτωση των εργασιών. Με τις πρεσβείες του Αγίου και τη συμπαράστασή σας, ελπίζουμε το ερχόμενο φθινόπωρο να τελεσθούν τα θυρανοίξια του. Η κάθε προσφορά και δωρεά είναι πολύτιμη. Παραθέτουμε και τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού του Ιερού Ναού, για όσους επιθυμούν να κάνουν κατάθεση, με την παράκληση να αναγραφεί η ένδειξη «Για Παρεκκλήσιο Οσίου Αμφιλοχίου» : 

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας:

Αριθμός Λογαριασμού: 879/720000-50

ΙΒΑΝ: GR3101108790000087972000050

Όνομα Δικαιούχου: Ιερός Ναός Αγίου Νείλου Πειραιώς 

Όσοι από εσάς πραγματοποιήσετε κάποια κατάθεση θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας αποστείλετε με e-mail την απόδειξη πληρωμής της Τράπεζας για να σας στείλουμε την ανάλογη απόδειξη είσπραξης της δωρεάς σας στον Ιερό Ναό. Επίσης με το e-mail, θα σας παρακαλούσαμε να μας στείλετε τα ονόματά σας είτε υπέρ υγείας, είτε υπέρ αναπαύσεως για να μνημονευθούν στις ακολουθίες του Ιερού Παρεκκλησίου. Το e-mail επικοινωνίας του Ιερού Ναού είναι αυτό: agneiloskallipoleos@hotmail.com . Για περισσότερες πληροφορίες για την αγιογράφηση ή για κάποιο άλλο έργο του Ιερού Παρεκκλησίου, μπορείτε να καλείτε καθημερινά στο τηλέφωνο του Ιερού Ναού: +302104513468, πρωινές ώρες μέχρι τις 12.00 και απογευματινές ώρες μέχρι τις 19.00 για να ενημερωθείτε αρμοδίως από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού.

Ευχόμαστε ολόψυχα ο Άγιος της διπλής αγάπης, ο Άγιος Αμφιλόχιος να σας σκεπάζει και να σας ευλογεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: