Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΣΙΝΑΙΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ.


........ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ .


 ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΒΟΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΛΠ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΘΕΟ.

ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ. ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. 


ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΛΛΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΤΑΔΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΗΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ. 


ΜΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΙΙΑΤΕΡ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΗΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΕΓΕΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΕΓΕΙ.


ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.


 ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ. 

ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 70 ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 80 ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ  ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΤΑΔΕ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ Η ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΟΑΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ. ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ. ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΤΗ.

ΜΙΑ ΜΕΓΑΑΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΑΣΚΗΣΗ.

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ .

ΕΝΑ ΕΙΧΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥ ΦΑΝΕΡΟ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΘΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ   ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ.
 ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΒΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ  ΘΕΣΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ.


 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΕΓΚΥΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΠΟ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΟ ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕ. 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: