Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΣΙΝΑΙΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ..ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ."ΣΥΝΕΒΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΜΒΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΟ; ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΑΘΟΛΟΥ........"
ΛΟΓΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ 12/07/2015 ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΓΙΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΓΓΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΤΕΛΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΚΡΙΝΗ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΑΣ ΠΟΛΛΑΣ ΗΜΩΝ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ.


ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ . Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΓΙΟ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΕΓΜΕΝΟ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΗΜΩΝ ΠΑΙΣΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ 1994 ΚΑΙ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΕΟΡΤΑΖΕΤΕ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΞΕΔΗΜΗΣΕ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΣΟΥΡΩΤΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ........ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΧΤΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΟ ΠΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΧΘΕΝΤΕΣ ΙΑΚΩΒΟ, ΕΥΜΕΝΙΟ. ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ.

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.
ΣΥΝΕΒΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΜΒΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΟ; ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΑΘΟΛΟΥ........


ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΕΝΤΕΧΝΟ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΦΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΕ 


Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΑΓΙΟ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΘΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΑΓΙΕ ΠΑΙΣΙΕ ΣΓΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ


ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΜΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΔΥΝΑ ΑΥΤΑ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΘΗΝΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΒΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΦΥΪΑ ΚΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΗΞΕΡΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΞΕΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .


ΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΚΑΚΟ ΜΕ ΠΟΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΕΛΠΙΔΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: