Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΙΕΡΟ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΞΑΝΘΗΣ. Επίσκεψη Γερόντισσας Ακυλίνας της Ιεράς Μονής Παναγίας Σεϊδανάγιας Συρίας.5.10.2017 - Επίσκεψη Γερόντισσας Ακυλίνας της Ιεράς Μονής Παναγίας Σεϊδανάγιας Συρίας.

Την ​Πέμπτη 5 Οκτωβρίου μας επισκέφτηκε η Γερόντισσα Ακυλίνα Ηγουμένη της Ιεράς Μονής της Παναγίας Σεϊδανάγιας Συρίας με την συνοδεία της και μας μίλησε για το θαύμα που είχε γίνει στο μοναστήρι της με τον άτεκνο Σαουδάραβα που τον είχαν δολοφονήσει και τον πέταξαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του και με θαυμαστό τρόπο τον έραψε η Παναγία. Τότε είχε δημιουργηθεί σάλος ανάμεσα στους μουσουλμάνους γι' αυτό το θαύμα και είχαν κοιτάξει να το αποσιωπήσουν για να μην πάρει έκταση. Η Γερόντισσα μας μίλησε για τον πόλεμο στην Συρία και για τα ορφανά του πολέμου που φιλοξενούνται στο μοναστήρι της. Ακόμη και η ίδια είναι θύμα της αγριότητας των τζιχατιστών αφού το πόδι της το χτύπησε οβίδα και είναι αναγκασμένη να τρέχει στους γιατρούς και να κάνει επεμβάσεις πολύπονες.

Απ' όλα αυτά πήραμε το μάθημα μας και σηκώσαμε τα χέρια μας σε προσευχή για την ειρήνη στον κόσμο όπως εύχεται πάντοτε η αγία μας Εκκλησία.


Καλή δύναμη στο έργο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: