Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

ΕΊΠΕ ΜΟΝΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ.


ΕΊΠΕ ΜΟΝΑΧΟΣ. Παρατήρησα ότι πολλοί τώρα δεν μπορούν να αντέξουν τη σιωπή; Οι μάνατζερ φωνάζουν. Οι νέοι ακούνε δυνατή μουσική. Οι ηλικιωμένοι παρακολουθούν τηλεόραση ατελείωτα. Ο καθένας φαίνεται να φοβάται να είναι μόνος με τον εαυτό του. Αυτό πνίγει τη φωνή της συνείδησης. Η συνείδηση ​​είναι ένα μήνυμα από τον Θεό. Το να ζεις με συνείδηση ​​είναι να ζεις με τα νέα από τους αγγέλους. Όταν ένα άτομο δεν γνωρίζει  την σιωπή, δεν μπορεί να ακούσει αγγέλους. Λένε όταν  είσαι ήσυχος : "Ένας ήρεμος άγγελος πέταξε κοντά." 
Η σιωπή βοηθά. Στη σιωπή, η μητέρα μπορεί να ακούσει το κλάμα των απομακρυσμένων παιδιών και να προσευχηθεί προσεκτικά γι 'αυτούς. Μόνο στη σιωπή ο άνθρωπος μιλάει στον Θεό. Και ο Κύριος τον απαντά. Στα πνευματικά βιβλία μπορουν να βρεθούν περιγραφές τέτοιων καταστάσεων όπως η «σιωπή του νου». Και ο Κύριος  ονομάζεται Κύριος της Σιωπής, ο Αρχηγός της Σιωπής. 
"Δώστε στην ζωή σας την ειρήνη και τη σιωπή ..."; "Ας ζήσουμε μια ήσυχη και σιωπηλή ζωή με όλη  την ευσέβεια και την ευλάβεια. ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: