Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΜΑΓΙΑ. 60 ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΑΓΕΙΑΣ.


 Ο Όσιος Στάρετς Βαρσανούφιος αποκαλύπτει: “Ή ημερομηνία τού γάμου, για τά νεαρά παιδιά, ορίστηκε για τον επόμενο μήνα. Οι προετοιμασίες προχωρούσαν πυρετωδώς. Φαινομενικά όλα πήγαιναν καλά. Καί όλοι
μακάριζαν τά τυχερά παιδιά. Να όμως πού μία φίλη της
νύφης είχε ερωτευτεί τον γαμπρό! Καί για να τον κάνει
δικό της πρόστρεξε για βοήθεια σε μια μάγισσα. Ή μάγισσα για αμοιβή αντί για χρήματα της ζήτησε μερικές τρίχες από τά μαλλιά της. ' Η νεαρή κοπέλα χωρίς να υποψιαστεί τίποτε συμφώνησε. Φεύγοντας, ή μάγισσα της είπε: 

“Πήγαινε καί σύντομα ό γαμπρός θα είναι δικός σου!”
'Από εκείνη την ήμερα ή κοπέλα εκμεταλλευόταν κάθε ευκαιρία να συναντιέται μέ τον ανυποψίαστο γαμπρό.


Δεν χρειάστηκε καί πολύ μαεστρία εκ μέρους της, για να τον κερδίσει. Ό γαμπρός παθιασμένος από τον έρωτα της ζήτησε να παντρευτούν τό συντομότερο. Καί μέσα σε ένα μήνα παντρεύτηκαν. Για ένα ολόκληρο χρόνο όλα ήσαν μέλι καί γάλα. Η ευτυχία τους, όμως, αυτή δεν κράτησε για πολύ. Ή κοπέλα χωρίς καμία αιτία αισθάνθηκε ένα παράξενο γαργάλισμα στον λαιμό της. Οι γιατροί σήκωσαν ψηλά τά χέρια. Δεν μπορούσαν να βρουν άκρη. Ημέρα μέ την ημέρα ή κατάστασή της επιδεινωνόταν. Τώρα έπασχε καί από δύσπνοια. 

Από τί πέθανε; Από τά ίδια της τά μαλλιά, πού είχε την ανοησία να τά δώσει στην μάγισσα. Τί κατάλαβε; Τί κέρδισε; Πόσες καρδιές πλήγωσε;”


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΜΑΓΙΑ. 60 ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΑΓΕΙΑΣ.
ΑΡΧΙΜ. ΠΑΥΛΟΣ ΝΤΑΝΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: