Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Πατήρ Μιχαήλ Στάταλοφ. Αλλά μιλήσαμε για το γεγονός ότι υπάρχει ένας σταυρός, τον οποίο παίρνει ο ίδιος ο άνθρωπος. Στον γάμο, συμβαίνει επίσης.

Αλλά μιλήσαμε για το γεγονός ότι υπάρχει ένας σταυρός, τον οποίο παίρνει ο ίδιος ο άνθρωπος. Στον γάμο, συμβαίνει επίσης. Λένε σε ένα άτομο: "Μην το παντρευτείτε, μην το κάνετε". "Θέλω," και παντρεύεται. 

- Και τότε: "Δεν θέλω να." 

- Και τότε: "Δεν θέλω να." Και τι υπάρχει - άλλη υπομονή; 

"Ε, όχι, όχι άλλο." Πράγματι, συμβαίνει ότι ο Θεός δεν σας έδωσε αυτόν τον σταυρό και το επιλέξατε μόνοι σας. Αλλά ταυτόχρονα, ο Θεός δεν απομακρύνεται από σας και σας βοηθά να αντέξετε ακόμη και αυτό που επιλέξατε για τον εαυτό σας. Έτσι και πάλι ο Κύριος βοηθά, πάλι ο σταυρός γίνεται έτσι ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε. Αυτό συμβαίνει, και όταν  όλα είναι πολύ αργά, και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Ο Κύριος διορθώνει τα πάντα, ακόμα και με  τα λόγια προσευχήςτέτοια: "Διόρθωσε τους δρόμους μας".

Κάνατε ένα λάθος - καλά, δεν ήταν απαραίτητο για αυτό το άτομο να παντρευτεί ή να παντρευτειτε , καλά, το έκανες αλλά με τη βοήθεια του Θεού, τίποτα δεν χάθηκε ούτως ή άλλως, Όλα ο  Κύριος  τα βελτιώνει τα πάντα προς το καλύτερο. 

Πατήρ Μιχαήλ Στάταλοφ

Δεν υπάρχουν σχόλια: