Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 19 Μαΐου 2018

ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Στη Βουλγαρία, στις αρχές του  περασμένου αιώνα, συνέβη  το εξής αξιοσημείωτο περιστατικό. Το 14χρονο αγόρι πέθανε. Όταν όμως  ξαφνικά σηκώθηκε από το φέρετρο  άρχισε να κλαίει απροσδόκητα.  Επικράτησε  πανικός αρχικά  άλλα άρχισε στη συνέχεια να προσπαθήσει να  ηρεμήσει,  και μετά από πολλές προσπάθειες, τελικά  το κατάφεραν, άρχισαν να του ζητούν  το λόγο για τον απαρηγόρητο κλάμα, και τους είπε τα εξής:  

     «Όταν  εγώ πέθανα, αμέσως πήγα σε αυτά τα μέρη όπου βασανίζονται οι αμαρτωλοί ήταν τρομακτικό τα  πρόσωπα, -. δεν μπορώ να τα  ξεχάσω, και βασανιζόντουσαν  τόσο που  δεν είμαι σε θέση να περιγράψω τα  τόσο φοβερά που είδα  τότε με πήρε ένας φωτεινός άγγελος  και με πήγε  στην ουράνια κατοικία, και είδα! Η Αγία Μητέρα του Θεού προσευχόταν για τους αμαρτωλούς και για ολόκληρο τον κόσμο. 

     Το πρόσωπό της, έλαμπε  με θαυμάσια ομορφιά, ήταν εξαντλημένη,  από τα δάκρυα και έτρεχαν  κυρτά στο πρόσωπό της. Βλέποντας με  μου, είπε: «Δεν θα  μείνω εδώ - θα επανέλθω στη γη για να τους ανθρώπους να τους πω ότι είδα από την αιωνιότητα και τον βασανισμό των αμαρτιών τους: Δεν μπορώ να προσευχόμαστε γι 'αυτούς πια, είμαι άρρωστος ... Αφήστε τους να είναι θλιβερό για μένα.!» " 

 Αρχιεπίσκοπος Αβερκέ (Τάουσεβ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: