Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΙΝΑ.

ΣΤΗΝ  Μυτιλήνη, ζούσε ένας άνθρωπος πολύ σκληρός, πεισματάρης και φοβερά φιλάργυρος, ονόματι Σ. Οικονόμου.
Με την εκκλησία δεν είχε ουδεμία έπαφή.Ή σκληρότητά του, παίδευε πάρα πολύ τήν φιλήσυχη γυναίκα του. Τα χρήματά του, τα είχε σ’ ένα πουγκί, κρεμασμένα στο λαιμό του, μέχρι και τήν τελευταία μέρα της ζωής του .

Το 1971, λίγο πριν πεθάνει, κατά τις τελευταίες ώρες του, πα-ρευρίσκονταν στο δωμάτιο του, τα δύο παιδιά του. Ή σύζυγός του. βασανισμένη από τον Ίδιο, είχε πεθάνει προ πολλού.

Κάποια στιγμή ή κόρη του, πού ήταν μόνη στο δωμάτιό του, βλέπει τον πατέρα της ν’ αγριεύει, κοιτάζοντας έντρομος πρός το ταβάνι. Γυρίζει κι εκείνη το κεφάλι της πρός το Ίδιο σημείο και τί να δη! Βλέπει από τήν οροφή να κατεβαίνουν κάποια μαύρα όντα, με άγρια όψη, κρατώντας στα χέρια τους τρίαινες, σπαθιά και ακόντια!
Τρόμαξε υπερβολικά και έβαλε τις φωνές να έλθει μέσα ό αδελφός της. 

Έρχεται εκείνος αμέσως και βλέπει και αύτός, το φοβερό θέαμα! Οι μαύροι, εξαγριωμένοι και απαίσιοι, όλο και πλησιάζουν στο κρεβάτι τού πατέρα τους, σημαδεύοντάς τον!


Ξαφνικά, σηκώνει ένας τήν τρίαινά του και τον καρφώνει! Ταυτόχρονα ό παππούς, βγάζει μια φοβερή κραυγή πόνου και τρόμου και ξεψυχάει!Ό γυιός του έντρομος εξαφανίζεται, φοβούμενος μήπως οι μαύροι τιμωρήσουν κι αυτόν. Τρέχει στο σπίτι του και το εξιστορεί στήν γυναίκα και τα παιδιά του. Όλοι ακούνε με φρίκη, το φοβερό τέλος τού παππού. Ή μικρή κόρη του, ηλικίας 10 ετών, συγκλονίσθηκε

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ. ΕΚΔΟΣΗ ΙΕΡΑΣ .ΜΟΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: