Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Σενάριο Αρμαγεδών:Σενάριο Αρμαγεδών: Η αληθινή ιστορία του τέλους του κόσμου - που γνωρίζουμε. Η ισραηλινή κρίση δεν είναι το τέλος, αλλά μόνο μέρος μιας μεγαλειώδους και βάρβαρης αναδιανομής του κόσμου, την οποία θα ακολουθήσει μια πυρκαγιά στη Μ. Ανατολή, η οποία με την σειρά της ακολουθεί την πυρκαγιά στην Α. Ευρώπη και από εκεί στη ΝΑ Ασία μέχρι την Ταϊβάν και την Λατινική Αμερική. 

Το σενάριο που εκτυλίγεται είναι απλό: Το Ισραήλ θα «εκκαθαρίσει» τη Λωρίδα της Γάζας, προκαλώντας μεταναστευτική κρίση και έκρηξη επιθετικότητας από τον ισλαμικό κόσμο, αρχής γενομένης στον Λϊβανο, Ιορδανία και Αίγυπτο. 

Οι μουσουλμάνοι μετανάστες στην Ευρώπη θα αρχίσουν να καίνε και να σφάζουν στην ίδια την Ευρώπη σε μεγάλη κλίμακα, προκαλώντας εμφύλιους-θρησκευτικούς και πολιτιστικούς πολέμους εντός της ΕΕ.

Η Κίνα θα ξεκινήσει στρατιωτική επιχείρηση και θα καταλάβει την Ταϊβάν, οι Πολωνοί θα εμπλακούν στον πόλεμο της Ουκρανίας, η Ινδία και το Πακιστάν θα προσπαθήσουν να ξαναμοιράσουν το Κασμίρ. Η υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ Ιαπωνία και η Βόρεια Κορέα θα αποφασίσουν να κλείσουν τα «πολιτισμικά-εδαφικά» ζητήματα. 

Ένα καυτό σημείο θα μπορούσε να είναι η Κύπρος. Σέρβοι και Αλβανοί θα πάνε σε πόλεμο για το Κοσσυφοπέδιο με φόντο μια φλεγόμενη Ευρώπη. Η «ελεύθερη Ιρλανδία» θα θυμάται την ανεξαρτησία της και αιώνες ταπείνωσης από τη Βρετανία και όπως η Βρετανία αποσπάται από την Ιρλανδία, η Αργεντινή μπορεί να θυμηθεί τα νησιά Μαλβίνες.

Έτσι, οι πιγκουίνοι στον Πόλο, στο Βατικανό (αν και δεν είναι επιβεβαιωμένο γεγονός) και στη μακρινή Αυστραλία, θα είναι οι πιο ήρεμοι σε αυτή την περίοδο των πολέμων πριν από την τάξη της νέας παγκόσμιας τάξης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: