Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΒΙΒΛΙΟ CD ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ.
Η Μεταμόρφωσις του Σωτήρος, 2012

Η φυσιολογική ζωή και ανάπτυξη των παιδιών στις σημερινές μεγαλουπόλεις είναι πολύ δύσκολη. Πολλά παιδιά μεγαλώνουν σχεδόν φυλακισμένα, σε πολυτελή διαμερίσματα. Η μετακίνησή τους από αυτά στα σχολεία, τα φροντιστήρια, ή τους τυχόν χώρους αθλοπαιδιών ή άλλων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, γίνεται με αυτοκίνητο. Η οικογενειακή ζωή είναι τεμαχισμένη. Τα ωράρια γονέων και παιδιών είναι εν πολλοίς διαφορετικά.

Υπό αυτές τις συνθήκες, σε όλους γνωστές, η αγωγή των παιδιών χρειάζεται ειδικές φροντίδες.
Ο Γέροντας Πορφύριος, καθοδηγούμενος από την χάρη του Θεού, έχει δώσει πολλές χρήσιμες συμβουλές, αλλά πολλοί γονείς δεν έχουν χρόνο να τις διαβάσουν, αν και κυκλοφορούν σε βιβλία. Για διευκόλυνση τους, συμπεριλάβαμε σ' αυτό το CD διάφορες χρησιμότατες συμβουλές, του Γέροντος Πορφυρίου και άλλων, για την αγωγή των παιδιών, ώστε οι γονείς που ενδιαφέρονται, να μπορούν να τις ακούν, όταν εργάζονται στην κουζίνα, στο συγύρισμα του σπιτιού, όταν πηγαινοέρχονται στην δουλειά τους με το αυτοκίνητό τους.

Ελπίζουμε, να τους προσφέρουμε μια χρήσιμη υπηρεσία, και παρακαλούμε τον Γέροντα Πορφύριο να τους εμπνέει για την σωστή κατανόηση και την καλή εφαρμογή των υποδείξεών του.

(από τον πρόλογο του εκδότη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: