Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

η ΜΑΐΟΥ 2021 - ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΕΥΛΑΒΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΄΄ ΠΑΛΑΙΟΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ¨

 ΄΄ Αν νιώθεις υπερηφάνεια για τους προγόνους σου, μη στερήσεις αυτήν τη δυνατότητα και από τους απογόνους σου ΄΄.

                                                                                                                                                 ΚΙΚΕΡΩΝ  ,Ρωμαίος ρήτορας και πολιτικός

 29 ΜΑΐΟΥ 1453 - 29 ΜΑΐΟΥ 2021 
 Το ΄΄ ΠΑΛΑΙΟΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΄΄ το πλέον ενημερωμένο θεολογικό βιβλιοπωλείο με χιλιάδες χριστιστιανικά βιβλία (1850-2021)  τιμώντας την σημερινή αποφράδα ημέρα της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως επανέκδοσε και κυκλοφόρησε το εξαιρετικό και σπανιότατο βιβλίο με τίτλο - ΄΄ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΄΄ του Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Μαρτίνου. 
 Το βιβλίο περιέχει τις βιογραφίες όλων των βυζαντινών Αυτοκρατόρων από τον Μέγα Κωνσταντίνο μέχρι τον Κωνσταντίνο ΙΑ΄ τον Παλαιολόγο. Στον επίλογο του ο συγγραφέας κάνει αναφορά στην κατά την γνώμη του - ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ. Επίσης περιέχει σε εικονίδια όλες τις προσωπογραφίες των Βυζαντινών Αυτοκρατόρων !
   ΄΄ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΄΄ - ένα μοναδικό βιβλίο το οποίο μελετώντας το θα γνωρίσετε όλη την ιστορία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας μέσα από την ζωή ,την δράση και τα κατορθώματα των Αυτοκρατόρων της.
   ΄΄ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΄΄ - μία μοναδική στο είδος της εργασία γραμμένη το 1889 από έναν μακαριστό λόγιο Αρχιμανδρίτη της Αγίας μας Εκκλησίας ο οποίος αξιώθηκε να την διακονήσει αργότερα ως Μητροπολίτης  Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως.  
  ΄΄ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΄΄ -  Χαρίστε σε εσάς και σε όσους πραγματικά αγαπάτε αυτό το  ΄΄ συναξάρι ΄΄ των ενδόξων προγόνων μας. Όλοι νομίζω το βλέπουμε καθημερινά γύρω μας , κάποιοι συστηματικά υποτιμούν την ιστορία μας και τους ένδοξους πρωταγωνιστές της ... Όσοι όμως θέλουμε να μην αποκοπούμε (εμείς και τα παιδιά μας σαρκικά και πνευματικά ) από τις άγιες ρίζες μας ας μην ξεχνούμε ΠΟΤΕ την Πόλη των Εθνικών Ονείρων μας και τους ανά τους αιώνες Αυτοκράτορες της ! Συγχωρέστε με !
 
΄΄ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΄΄ του Αρχιμανδρίτη Ιωάννη Μαρτίνου /  Σελίδες 150   / Τιμή 14 ευρώ. 

Πληροφορίες - παραγγελίες  ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ,698 5807653 , lambrospapanikolaou@gmail.com 
Για παραγγελίες άνω των 2 αντιτύπων θα έχετε έκπτωση - 20 % . Αποστολή σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με αντικαταβολή.
   
Σημείωση . Για τον συγγραφέα ο οποίος ήταν ίσως ο τελευταίος Επίσκοπος εξ εγγάμων της Ελλαδικής Εκκλησίας αξίζει να διαβάσετε την βιογραφία του και την πνευματική φιλία που είχε με τον άγιο Πενταπόλεως Νεκτάριο Κεφαλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: