Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Στην φωτό βλέπετε τον δισεκατομμυριούχο Μάικλ Σμιθ! ΓΙΏΡΓΟΣ ΑΔΑΛΗΣ.


Στην φωτό βλέπετε τον δισεκατομμυριούχο Μάικλ Σμιθ! Κάθε χρόνο η εταιρία του στις ΗΠΑ εδώ και 2 δεκαετίες έχει έσοδα 2.5δις$/έτος. Θα μου πείτε τώρα, "και τι μας νοιάζει εμάς"; Χμμμ, για να δούμε!
Είναι ο ιδρυτής και κατασκευαστής του σταθμού LNG στο Freeport του Texas που σας είχα μιλήσει από την πρώτη μέρα της έκρηξης εκεί. Θυμηθήκατε τώρα;

Παλιότερα το 70% των πλοίων που φόρτωναν LNG από το Freeport, είχαν προορισμό τις Ασιατικές Αγορές. Μετά την κρίση με την Ρωσία, η κατάσταση άλλαξε. Πλέον το 80% των πλοίων μεταφέρουν τα φορτία τους στην Ευρώπη προκειμένου να απεξαρτηθεί από το Φυσικό αέριο.

Ο δισεκατομμυριούχος Σμιθ, που πρόσφατα αγόρασε 3 παραθαλάσσιες επαύλεις στην Αγγλία (η μια μόνο του κόστισε 100εκ. παρά κάτι ψιλά), τις ημέρες της έκρηξης έκανε μερικές δηλώσεις αλλά δεν πιστεύω ότι τον άκουσε κανείς! Ούτε στις ΗΠΑ, ούτε στην Ευρώπη! Κοινώς τον γράψανε στα ... παλιά τους τα παπούτσια !

Επειδή σήμερα το πρωί κάποιος παλιός συνάδελφος ζήτησε την συμβουλή μου για το θέμα αυτό, του έστειλα απλά την φωτογραφία αυτή με τον Σμιθ να κοιτά την τιμή του αερίου να σκαρφαλώνει και πάλι!

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Πολύ απλά γιατί κάποιοι δεν λένε ακόμα και σήμερα να ξεκαβαλήσουν το καλάμι, και προσπαθούν με θεωρίες που δεν έχουν σχέση με την Οικονομική επιστήμη αλλά με την επιστήμη της Θεολογίας, να ερμηνεύσουν τις εξελίξεις!

Και όλα αυτά, την στιγμή που η ΕΕ, επιδιώκει τεχνητά να μειώσει τις ποσότητες αερίου που καταναλώνει. Οπότε, μια φωτό του Σμιθ με το κεφάλι ψηλά, να βλέπει τον δείκτη στον θεό, εξηγεί το σκηνικό, χωρίς να χρειάζεται να γράψουμε απολύτως τίποτα!!!!  

ΥΓ.
Πέραν του προφανέστατου μηνύματος υπάρχει και ένα αθέατο μήνυμα! Αφήστε λοιπόν το αθέατο και ας μείνουμε στο προφανές! Πιστεύω ακράδαντα ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα καταλάβατε απόλυτα τι θέλω να πω! Το ίδιο ακράδαντα πιστεύω, ότι αυτοί που καθορίζουν τις τύχες μας σε Ελλάδα και ΕΕ, δεν πήραν καν χαμπάρι γιατί μπήκα στον κόπο να γράψω αυτές εδώ τις γραμμές, ειδικά σήμερα και ειδικά για το προφανές! Για το αθέατο, αφήστε καλύτερα ! Μην χαλάσουμε και τα μπάνια τους ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: