Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΡΥΤΙΔΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΛΟΦΩΤΕΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.

 ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΗ ΑΛΛΑ ΛΑΙΚΗ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ "ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ" ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΞΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΑ 87 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΓΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ "ΜΕΤΟΧΙ" ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ...ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ "ΜΙΚΡΗ" ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ.


 ΑΝ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΩΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΛΥΚΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΣΑΝ ΤΗΝ Κα ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ


 ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ (γ. ΠΑΙΣΙΟ, γ. ΠΟΡΦΥΡΙΟ, γ. ΕΦΡΑΙΜ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑΣ, γ. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΝΟΥ κ.α.) Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΕΛ/ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΕΤΑΞΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΣΗ. 


Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ !!! ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΛΑΜΠΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: