Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΙΝΑΙΤΗ ΓΕΡΟΝΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΙΝΑΙΤΗ ΓΕΡΟΝΤΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.


ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΔΟΥΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ. ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ. ΟΣΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΡΕΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ Η ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟΣ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΠΤΕΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΟΡΣΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΞΑΧΡΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ. 


ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΙ ΛΑΟΙ Η ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΣΗΚΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΕΡΕΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ. 


 ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ  ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΑΣ.

 ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. 

ΨΗΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.

 ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΛΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ  ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ  ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: