Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΤΑΒΟΥΛΑΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΙΟΡΔΑΝΙΤΟΥ.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΥΡΑ ΤΟΥ ΑΒΒΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΙΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ, 

ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΤΕ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ , Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ , ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΒΒΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΙΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ !


ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΚΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΧΕΙΡΩΝ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ  ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΝΑΣΑΝ , ΟΙ ΔΕ ΕΚΖΗΤΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΟΥΚ ΕΛΛΑΤΟΘΗΣΟΝΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΑΘΟΥ! ΜΥΣΤΙΡΙΑΚΗ ΖΩΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΑΓΑΠΗ , ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ !

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014 !

ΜΕ ΑΓΑΠΗ


ΕΥΧΕΤΗΣ

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΒΒΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΙΤΟΥ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 - 12 - 2013


Δεν υπάρχουν σχόλια: