Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΓΕΡΩΝ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ. " ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΗΣΥΧΟΙ"
ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ (ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ) ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙ` ΑΥΤΑ. ΜΕ ΑΠΛΟΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΑ ΕΞΗΣ. 

(ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ. ΣΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ , ΣΤΟΥΣ ΚΡΟΤΑΦΟΥΣ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΤΩΡΑ......ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΑΙΡΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΚΕΛΛΙΑ.....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ, ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΙΕΡΩΣΥΝΗΣ ΣΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ. ΠΑΙΡΝΩ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΩ. << ΔΙ` ΕΥΧΩΝ  ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΕΣΠΟΤΟΥ, ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ"" ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΧΕΣ.

ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΝΗΚΗ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ. ΓΙ ` ΑΥΤΟ ΖΗΤΩ ΕΥΛΟΓΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ  ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΗΣΥΧΟΙ"

 

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΙΑ. ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: