Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Ταυτόχρονη εμφάνιση Αγίου Εφραίμ Αριζόνας και Αγίας Μητέρας Χριστοφόρας σε κυρία που φτιάχνει κόλλυβα.

 


Ταυτόχρονη εμφάνιση Αγίου Εφραίμ Αριζόνας και Αγίας Μητέρας Χριστοφόρας σε κυρία που φτιάχνει κόλλυβα.

Την περασμένη Τρίτη 10/12/2019 είχαμε προγραμματίσει πρωινή Θεία Λειτουργία στο ιερό Εξωκκλησιο του Αγίου Λαζάρου στην Δρομολαξιά με σκοπό να τελέσουμε και το τριήμερο μνημόσυνο του Αγίου Εφραίμ Αριζόνας.  Παραγγείλαμε κόλλυβα στην κυρία που παραγγέλουμε πάντα.  Αυτή όταν μας τα έστειλε μας έδωσε και ένα σημείωμα με πρώτο το όνομα της Αγίας Μητέρας Χριστοφόρας και άλλων μοναχών κεκοιμημένων. Δεν μου άρεσε πολύ αυτό αλλά έκανα υπακοή μη ξέροντας ακριβώς πιο ήταν μεγαλύτερη αμαρτία, να μνημονεύει μόνον τον Άγιο Εφραίμ Αριζόνας στο τριήμερο του μνημόσυνο ,όπως ήταν και ο προγραμματισμός μας και να αγνοήσω το σημείωμά, πράγμα που θα με έκανε να έχω τύψεις εκ των υστέρων, ή να κάνω υπακοή και να μνημονευθούν όλα τα ονόματα;

Εμείς στο μνημόσυνο μνημονεύαμε τελικά όλα τα ονόματα .

Την Πέμπτη 12/12/2019 του Αγίου Σπυρίδωνα

Παραγγείλαμε κόλλυβα για την σημερινή θεία Λειτουργία και για να τελέσουμε εκ μεταθέσεως το Εννιαήμερο μνημόσυνο του Αγίου Εφραίμ Αριζόνας.

 

 Το ίδιο βράδυ εμφανίστηκε ολοζώντανη η Αγία Μητέρα Χριστοφόρα στην κουζίνα της κυρίας πήρε ένα δίσκο με κόλλυβα και έκατσε στα δεξιά της.Μετά εμφανίστηκε και ο Άγιος Εφραίμ Αριζόνας πήρε άλλο δίσκο με κόλλυβα και κάθεται αριστερά της.

Θαυμαστός ο Θεός μας δια τοις Αγίοις Αυτού.

 

 

Γερό μάθημα για την κυρία αλλά και βαρυσήμαντη η αξία των κολλυβων για τους κεκοιμημένους. Έτσι σήμερα είχαμε τρεις δίσκους με κόλλυβα ,ένα για τον Άγιο Εφραίμ Αριζόνας, ένα δίσκο για την Αγία Μητέρα Χριστοφόρα και τρίτο δίσκο για τα υπόλοιπα ονόματα.

 

 

Δόξα στον Τριαδικό Θεό μας!!!!  Δόξα στην Παναγία Μας!!!

Δόξα στον Άγιο Λάζαρο!!!  Δόξα στον Άγιο Εφραίμ Αριζόνας!!!

Χριστός Ανέστη!!!

 

Το περιβόλι του Αγίου Λαζάρου στην Δρομολαξιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: