Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΜΥΣΤΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ - ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΕΚΑΤΗ ΕΝΑΤΗ
Το μέτωπο του Χριστού έσταζε ιδρώτα και αίμα.

Μια νεαρή γυναίκα, που εργαζόταν ως εκπαιδευτικός στην Αθήνα, επισκέφτηκε για Αγία Γη για πρώτη φορά, το 2010. Το περιστατικό που μας διηγήθηκε συνέβη τελείως απροσδόκητα μια μέρα του Μαρτίου στον Πανάγιο Τάφο. Όποιος έχει επισκεφτεί τον Πανάγιο Τάφο έστω και μια φορά δεν μπορεί να μην αισθανθεί κατάνυξη και δέος. Η εν Χριστώ αδελφή μας, το όνομα της οποίας μου ζητήθηκε να μην κοινολογηθεί για ευνόητους λόγους έζησε ένα μεγάλο θαύμα. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να το μοιραστεί μαζί μου αλλά όταν της είπα ότι ετοιμάζω αυτό το βιβλίο και πρέπει ο κόσμος να μάθει την αλήθεια που δεν είναι άλλη από τον Ιησού Χριστό μας συμφώνησε να το συμπεριλάβω στο βιβλίο με την προυπόθεση να μην κοινολογήσω τα στοιχεία της. 


Συμφώνω με την απόφαση κάποιων αδελφών να μην επιθυμούν να ακουστεί το όνομα τους αλλά πολλές φορές αυτό είναι απαραίτητο για να μην σκανδαλιστούν κάποιοι δύσπιστοι αδελφοί μας ότι τους παραμυθιάζουμε. Ωστόσο, για όσους έχουν τις αμφιβολίες τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου έτσι ώστε να έρθουν σε προσωπική επικοινωνία με την αδελφή μας για να πιστοποιήσουν τα λεγόμενα. Για να επανέλθω στο θαυμαστό περιστατικό που συνέβη στην φίλη και αδελφή όπως μου το διηγήθηκε, όταν μπήκε στον Πανάγιο Τάφο για να προσκυνήσει αισθάνθηκε συντριβή αλλά συνάμα ευγνωμοσύνη για την μεγάλη ευλογία που είχε να έρθει να προσκυνήσει στον τάφο του Ιησού. Γονάτισε και ένιωσε ένα αίσθημα γαλήνης και τρυφερότητας. Σηκώθηκε όρθια και εξερχόμενη από τον τάφο σάστισε. Αποσβολωμένη ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μετον Εσταυρωμένο Ιησού Χριστό. Ήταν ολοζώντανος και την κοιτούσε στοργικά. Τα μάτια Του ήταν δακρυσμένα ενώ από τα χέρια Του έτρεχε αίμα από τα σημάδια των ήλων και από το μέτωπο Του έσταζε ιδρώτα και αίμα. Τρομαγμένη η αδελφή μας από το θέαμα και ξεσπώντας σε λυγμούς κατευθύνθηκε προς το σημείο όπου σβήνουν οι προσκυνητές τα 33 κεριά τους και γύρισε να Τον αντικρύσει αλλά είχε εξαφανιστεί. Όπως μας αφηγείται η εμφάνιση του Ιησού εκεί έξω από το Ιερό Κουβούκλιο ήταν ένα μεγάλο δώρο για εκείνη που θα το φυλάει σαν θησαυρό μέσα στην καρδιά της.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΜΥΣΤΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ" ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΙΟΡΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΝΕΙΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΕΙΑΝ ΟΛΩΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: