Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Θα σας πω μια μικρή ιστοριούλα!!!!


Πρίν το κορονοϊο ήτανε ένας ιερέας ο π Χρήστος και μίλαγε στον Γιώργο και του έλεγε :Γιώργο μου έλα παιδί μου την Κυριακή στην εκκλησία, Έλα να μεταλάβεις το σώμα και το αίμα του Χριστού μας!!!Σε παρακαλώ πολύ κάνε μου αυτήν χάρη!!!.Ο Γιώργος ήτανε αρνητικός:Άσε με  παππούλη μου ,μόνο μια Κυριακή μου μένει να ξεκουραστώ και να δώ τους δικούς μου, στην εκκλησία θα τρέχω άσε με !!ξεκούραση θέλω και ύπνο!!!!

Ο π Χρήστος κάθε Κυριακή τον μνημόνευε στα Αγια ,δεν τον ξεχναγε και πάντα προσευχόταν για εκείνον. Μετά από καιρό χτυπάει την Ελλάδα πανδημία... ο κορονοιος .....και αποφασίστηκε από το κράτος οι εκκλησίες να μείνουν κλειστές ....Έτσι ο π Χρήστος μετά από 40 χρόνια ιερωσύνης , έπρεπε να μην λειτουργήσει, γιατί κάποιοι το αποφάσισαν!!!!Στεναχωρημένος πολύ ο ιερέας, περπατούσε στο δρόμο και έκλαιγε γιατί δεν λειτουργεί..... πόνεσε πολύ,και έκανε το κομποσχοινακι του ,για να λυτρώσει ο Θεός τον κόσμο από όλο αυτό..... και ξαφνικά βλέπει τον Γιώργο!!!!.....Ο Γιώργος θυμωμένος, επιτέθηκε με άσχημα λόγια στον ιερέα ,γιατί δέχτηκε να κλείσει η εκκλησία.

Ντροπή σου !!!! παπας είσαι εσύ!! που αφήνεις τον Χριστό.Τι να σου πω καημένε ντρέπομαι ,για τον παπα που έχουμε στην ενορία μας !!!!Ο π Χρήστος με δάκρυα στα μάτια έφυγε ,δεν μίλησε. Και πάλι παρακαλούσε την Παναγία για την ψυχούλα του να σωθεί και τον συγχώρεσε!!!!!Αφού λοιπον πέρασε και αυτή η πανδημία ,ο π Χρήστος κάλεσε πάλι όλους τους ενορίτες του στην λειτουργία!!!! αλλά και πάλι.... μόνος του ήτανε με 3 πιστούς ,αλλά και πάλι χαρούμενος ήτανε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: