Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Τελέσθηκε σήμερα Σάββατο 31 Οκτωβρίου τ.ε. το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αρχιμανδρίτου Τιμοθέου, καθηγουμένου, επί 40ετία, της Ιεράς Μονής Παρακλήτου Ωρωπού Αττικής.Τελέσθηκε σήμερα Σάββατο 31 Οκτωβρίου τ.ε. το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αρχιμανδρίτου Τιμοθέου, καθηγουμένου, επί 40ετία, της Ιεράς Μονής Παρακλήτου Ωρωπού Αττικής. 
Το μνημόσυνο τέλεσαν ιεράρχης της Ρωσικής Εκκλησίας, ο Μεσογαίας κ.Νικόλαος και ο Αιτωλοακαρνανίας κ.Κοσμάς. 
Αδελφοί και πνευματικά του τέκνα ήμασταν εκεί για να προσευχηθούμε για τον Γέροντα Τιμόθεο και να τον ευχαριστήσουμε για την αγάπη του και το κραταιό Πατερικό του φρόνημα που μάς ενέπνεε. 
Ευχόμαστε στην αδελφότητα να συνεχίσει την πορεία της προς την άνω Ιερουσαλήμ υπό την καθοδήγηση του νέου ηγουμένου π.Μωυσή. 
Ομοίως ευχές για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του φιλανθρωπικού συλλόγου ''Η Αγίας Τριάς'' στον οποίο ανήκει και το Ρωσικό γηροκομείο Αργυρουπόλεως Αττικής του οποίου ο π.Τιμόθεος υπήρξε πρόεδρος από το 1970. 
Σύντομα ελπίζουμε να δούμε και πλήρως αποπερατωμένο τον ιερό ναό του Αγίου Τιμοθέου Προικοννήσου στα Νέα Παλάτια Ωρωπού για τον οποίο ο π.Τιμόθεος πάσχισε και είχε έγνοια μέχρι την εκδημία του. Ο εν λόγω ιερός ναός ανηγέρθει με τις χορηγίες κυρίως των πνευματικών τέκνων του Γέροντα και του προσφυγικού πληθυσμού της περιοχής. 
Καλή ανάπαυση Γέροντα. 
Καταθέτουμε την ευγνωμοσύνη μας. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: