Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Ένας γάμος μπορεί να γίνει χαρούμενος και ελαφρύς.Ένας γάμος μπορεί να γίνει χαρούμενος και ελαφρύς.

Το πιο απαραίτητο και δύσκολο πράγμα για τους συζύγους είναι να καταλήξουν σε συμφωνία. Αυτό συμβαίνει σταδιακά: με τα χρόνια, με κατανόηση, αμοιβαία πνευματική διείσδυση μεταξύ τους.

 Πώς διατηρείται η οικογένεια;

Όπως όλα τα ζωντανά πράγματα. Δεν μπορεί να κρυφτεί σε χρηματοκιβώτιο, να τοποθετηθεί σε τράπεζα, αν και είναι πιο πολύτιμο από ένα διαμάντι. Η διαβίωση χρειάζεται φως, ένα έδαφος αναπαραγωγής.

Χρειάζεστε χαρά, συνεχή αμοιβαία πίστη.

Όχι μόνο παραχωρήσεις, αλλά αυτοθυσία - για χάρη του συζύγου (ή της συζύγου), των παιδιών. Αυτή η θυσία είναι πολύ σημαντική.

Θα Κουραστούμε - και ίσως θέλουμε να λυπηθούμε για τον εαυτό μας, να τα παρατήσουμε όλα. Και η κόπωση - είναι που ίσως   δεν έχετε τη δύναμη να πείτε στη γυναίκα σας : "Επιτρέψτε μου να σε βοηθήσω!" Ή συμπάθεια με τα παιδιά: «Βλέπω ότι έχετε υπερφορτωθεί σήμερα, θα κάνουμε τα πάντα μαζί τώρα». Η οικογένεια είναι μία - τόσο στην εργασία όσο και στην προσευχή. Καμία λέξη δεν μπορεί να καλύψει το εύρος των σχέσεών μας: χτίζονται κάθε λεπτό, κάθε στιγμή. Η οικογένεια συσσωρεύει βαθιά, πολύ βαθιά συναισθήματα, αφοσίωσης πίστη μεταξύ τους.

 

Πατήρ  Georgy Breev.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: