Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ Ένα άτομο ήρθε στην εκκλησία.


 


ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ

Ένα άτομο ήρθε στην εκκλησία. Ξέχασε να κλείσει το τηλέφωνο, το οποίο χτύπησε κατά την προσευχή. Ο ιερέας τον τιμώρησε. Οι άνθρωποι που προσεύχονταν τον επέπληξαν αφού προσευχήθηκαν για να σπάσει τη σιωπή. Σε όλη τη διαδρομή για το σπίτι, η γυναίκα του τον επέπληξε για την απροσεξία του. Στο πρόσωπό του φαινόταν ντροπή, σύγχυση και ταπείνωση.

Μετά από αυτό το περιστατικό, αυτός ο άνδρας δεν εθεάθη ποτέ ξανά στην εκκλησία. Και το ίδιο βράδυ πήγε στο μπαρ. Ο άντρας ήταν ακόμα νευρικός και τα χέρια του έτρεμαν. Κατά τύχη έχυσε το ποτό του στο τραπέζι. Ο σερβιτόρος δικαιολογήθηκε και του έδωσε μια πετσέτα για να στεγνώσει. Ο θυρωρός σκούπισε το πάτωμα. Ο διευθυντής του μπαρ του πρόσφερε άλλο ποτό με έξοδα του σπιτιού. Ταυτόχρονα είπε: «Μην ανησυχείς, φίλε. Όλοι κάνουν λάθη ». Από εκείνη τη μέρα πήγαινε στο μπαρ κάθε βράδυ.

Μερικές φορές η στάση μας ως πιστών μπορεί να ωθήσει τις ψυχές στην κόλαση. Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους ανθρώπους, ειδικά όταν κάνουν λάθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: