Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018

ΑΝΤΙ-ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΛΙΒΑΝΙ


 ΑΝΤΙ-ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ  ΛΙΒΑΝΙ 


ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΔΩΡΟ του Λιβανιού των τριών Μάγων που θεραπεύει(λατρεύει) Τον Θεό και θεραπεύει (δίνει ίαση)τους ανθρώπους είναι ανάμεσα  στις πολυάριθμες ευεργεσίες του και δραστικό φάρμακο κατά του καρκίνου.
Το αγνό αιθέριο λάδι λιβανιού   χωρίς καθόλου φυτοφάρμακα ή χημικές επεμβάσειςhttps://www.pemptousia.gr/video/apostaxi-aromatikon-fiton-paragogi-etherion-eleon/αποβάλει τις τοξίνες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το νερό με λιβάνι είναι ένα παραδοσιακό ρόφημα στη Μέση Ανατολή για αιώνες. Σύμφωνα με τους γιατρούς τους, μόνο λίγοι άνθρωποι εκεί έχουν καρκίνο.

Το Λιβάνι διαθέτει ιδιότητες αναλγητικές, αντι-αρθριτικές, αντιμυκητιακές, αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, αντισηπτικές, στυπτικές, χωνευτικές, διουρητικές, αποχρεμπτικές, ηρεμιστικές, τονωτικές και, επιπλέον, διαλύει τα αέρια του στομάχου.
Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχει κάποιος παράγοντας στο λιβάνι που βοηθά στη διακοπή της εξάπλωσης του καρκίνου. Κάνει τα καρκινικά κύτταρα να κλείσουν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες:
«Ο καρκίνος ξεκινά όταν ο κώδικας DNA στον πυρήνα του κυττάρου καταστραφεί. Φαίνεται ότι το λιβάνι έχει μια λειτουργία επαναφοράς. Μπορεί να πει στο κύτταρο τι πρέπει να είναι ο σωστός κώδικας DNA. Το λιβάνι διαχωρίζει τον «εγκέφαλο» του καρκινικού κυττάρου -τον πυρήνα- από το «σώμα» -το κυτταρόπλασμα- και κλείνει τον πυρήνα για να σταματήσει να αναπαράγει τους αλλοιωμένους κώδικες DNA».
Επίσης  προσφέρει πνευματική ανάταση και έχει αγχολυτικές και αντικαταθλιπτικές ικανότητες.


ΧΡΗΣΗ :
-Προσθέστε 2-3 σταγόνες έλαιο λιβανιού σε ένα ποτήρι νερού και πίνετε ημερησίως.

-Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με έλαια βάσης για εντριβές.

-Βοηθάει όμως και στον καθαρισμό του αέρα όταν κάψουμε κομματάκια  γνησίου λιβανιού πάνω σε καρβουνάκι.
Τότε η καύση του λιβανιού απελευθερώνει αρνητικά ιόντα (ανιόντα) στον χώρο που έλκουν και εξουδετερώνουν τα θετικά ιόντα (κατιόντα), στα οποία προσκολλούνται ιοί, βακτηρίδια, σκόνη και άλλα μικροσωματίδια. Με απλά λόγια, η καύση λιβανιού καθαρίζει και  τον αέρα.


(*)Προσοχή: Το ως άνω άρθρο έχει χαρακτήρα καθαρά ενημερωτικό. Πριν το αξιοποιήσετε, αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες, την θεραπευτική, φυσιοθεραπευτική ή την φαρμακευτική αγωγή σας, ζητήστε τη γνώμη του ιατρού που σας παρακολουθεί ή εξετάστε όλους τους παράγοντες και τις πιθανές αλληλεπιδράσεις τους (στον οργανισμό σας ή/και με τυχών φάρμακα που καταναλώνετε) με ειδικούς επιστήμονες πάνω στο θέμα που σας απασχολεί, οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ορθότητα του άρθρου ή των οποιουδήποτε είδους συνταγών που προτείνονται σε αυτό.


Επιμέλεια : π.Διονύσιος Ταμπάκης


Δείτε επίσης:
Δεν υπάρχουν σχόλια: