Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΩΝ ΣΤΗΝ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΙΚΑΙΑΣ.


Ή Ιερά Μητρόπολη Νικαίας περιλαμβάνει οικονομικά ευαίσθητες περιοχές και σε εβδομαδιαία βάση συντηρεί και ενισχύει οικονομικά όλους όσους προσέρχονται και ζητούν βοήθεια από την Μητέρα Εκκλησία.
Σήμερα, ή κατάσταση στην πατρίδα μας είναι κρίσιμη. Ή Εκκλησία συνεχίζει το φιλανθρωπικό της έργο και βοηθεί με όποιον τρόπο μπορεί τον πονεμένο άνθρωπο. Έτσι και ή Μητρόπολη μας, στις μέρες αυτές τις δύσκολες, βρίσκεται κοντά στη φτώχεια, στον πόνο, στην αρρώστια, στα γηρατειά, | προσφέροντας οικονομικά βοηθήματα, τρόφιμα, συσσίτια, φάρμακα και προ πάντων αγάπη και ένα γλυκό παρηγορητικό λόγο για τον καθένα. Ενώ για τούς νέους μας διαθέτει μεγάλα χρηματικά ποσά, τόσο στο Κατασκηνωτικό όσο και στο γενικότερο νεανικό έργο.
Εν όψει των Εορτών των Χριστουγέννων, ό Ποιμενάρχης μας θα διανείμει σε 2000 άπορες οικογένειες, σε ασθενείς, γέροντες και μικρά παιδιά, όλα τα απαραίτητα είδη διατροφής, γλυκίσματα και δώρα και θα επισκεφθεί τα Σωφρονιστικά Καταστήματα και Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Περιφερείας μας.

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 9.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί
ή μεγάλη Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων και δώρων
στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως μας
(Π. Ράλλη 247, Νίκαια) Τηλ. επικοινωνίας: 210 4917750 και 210 4932111

Δεν υπάρχουν σχόλια: