Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΑΡΕΤΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ. Οι βασιλιάδες, οι ιερείς, οι λαϊκοί χρειάζονται τη μετάνοια. Η μετάνοια είναι δώρο του Θεού.

Ο Κύριος μας αγαπάει  με ζήλια. Οποιεσδήποτε αμαρτίες  κάνουμε , αλλά ο Κύριος μας ανέχεται. Πώς μπορούμε να μην  ανεχόμαστε  ο ένας τον άλλον όταν ο Κύριος μας ανέχεται; 


Προσπαθούμε να σώσουμε την ψυχή μας, αλλά ο Κύριος  εγκατέλειψε την ψυχή Του για μας, υπέφερε για μας στο Σταυρό. Έχουμε υποφέρει; Πήγε στο Σταυρό ως Σωτήρας; Φέρνουμε το Σταυρό που έφερε ο Χριστός; Ο σταυρός μας είναι τόσο βαρύς; Πρέπει να αντέξουμε όλους τους πειρασμούς και τις δοκιμασίες, όπως υπέφερε ο Σωτήρας. Και όχι μόνο πρέπει να αντέξουμε, αλλά και να υπομείνουμε ευχάριστα. Τότε θα επιτύχουμε τη σωτηρία. Μετά από όλα, όλοι υποφέρουμε από πνευματικές βλάβες. Κάποιος είναι καταθλιπτικός, κάποιος απογοητεύεται.  Ο Κύριος μας περιμένει να έρθουμε σε αυτόν, να μετανοήσουμε.



Όχι στην απόγνωση - μετανοήστε! Και να απαλλαγείτε από την απογοήτευση.
Έτσι και με άλλες ασθένειες.
Το πιο σημαντικό είναι να ακολουθήσετε το δρόμο της σωτηρίας της ψυχής σας.
Οι βασιλιάδες, οι ιερείς, οι λαϊκοί χρειάζονται τη μετάνοια.
Η   μετάνοια είναι δώρο του Θεού.



Η μετάνοια είναι το δεύτερο βάπτισμα, αυτός είναι ο τρόπος σωτηρίας.
Ακόμα και για τους μάγους, υπάρχει μετάνοια. Ζουν ήδη σε αυτή τη ζωή, όπως στην κόλαση. Η κόλαση έχει ήδη αρχίσει γι 'αυτούς. Αλλά μπορούν επίσης να μετανοήσουν, μέχρι ο διάβολος να τους καταβροχθίσει εντελώς. Αν μετανοήσουν με καθαρή καρδιά, θα τους συγχωρεθούν οι αμαρτίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: