Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

ΙΣΤΟΡΊΑ ΩΦΈΛΙΜΗ.


Ένας πλούσιος άντρας μπήκε σε ένα μπαρ στο Μαϊάμι. Μόλις μπήκε, παρατήρησε μια Αφρικανή (μελαμψή) γυναίκα να κάθεται σε μια γωνία.
Πήγε στον πάγκο, πήρε το πορτοφόλι του και φώναξε: "Μπάρμαν! Θα πληρώσω για όλους σε αυτό το μπαρ να πίνουν εκτός από εκείνη τη μελαμψή γυναίκα εκεί πέρα."
Ο μπάρμαν πήρε τα λεφτά και άρχισε να σερβίρει δωρεάν ποτά σε όλους στο μπαρ εκτός από την Αφρικανή. Αντί να απομακρυνθεί, η μελαμψή απλά κοίταξε τον τύπο και φώναξε, "Ευχαριστώ!"
Αυτό εξόργισε τον πλούσιο άνθρωπο. Έτσι, για άλλη μια φορά, πήρε το πορτοφόλι του και φώναξε: "Σερβιτόρε! Αυτή τη φορά προσφέρω μπουκάλια κρασί και φαγητό για όλους σε αυτό το μπαρ εκτός από την Αφρικανή στη γωνία!"
Ο σερβιτόρος πήρε για άλλη μια φορά τα λεφτά του ανθρώπου και άρχισε να σερβίρει δωρεάν φαγητό και κρασί σε όλους στο μπαρ εκτός από την Αφρικανή.
Όταν ο σερβιτόρος μόλις είχε σερβίρει το φαγητό και τα ποτά, η Αφρικανή απλά χαμογέλασε στον άντρα και είπε, "Ευχαριστώ!"
Λοιπόν ο άντρας σκύβει στον πάγκο και ρωτάει τον μπάρμαν: "Τι συμβαίνει με αυτή τη μελαμψή γυναίκα; Αγόρασα φαγητό και ποτά για όλους σε αυτό το μπαρ εκτός από εκείνη και αντί να εκνευριστεί και να φύγει κάθεται εκεί, μου χαμογελάει και φωνάζει, "ευχαριστώ!" είναι τρελή;"
Ο μπάρμαν χαμογέλασε στον πλούσιο άντρα και είπε: "Όχι, δεν είναι τρελή. Της ανήκει αυτό το μπαρ." 
Μερικές φορές ο εχθρός εν αγνοία του, λειτουργεί υπέρ μας.😉


Δεν υπάρχουν σχόλια: