Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΊΤΗΣ ΛΆΖΑΡ (ABASHIDZE): "Ο ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΑΊΝΕΙ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΊΑ"Έτσι, η δημιουργία αυτής της νέας κοινωνίας απαιτεί τρεις παράγοντες: την οικουμενική θρησκεία (θρησκεία χωρίς χάρη), την ανηθικότητα (άτομο που έχει χάσει τη συνείδησή του), την απώλεια δεσμών με τον παλαιό ηθικό και πνευματικό πολιτισμό (μια κοινωνία χωρίς ιστορία).

Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΊΤΗΣ ΛΆΖΑΡ (ABASHIDZE): "Ο ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΑΊΝΕΙ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΊΑ"

Ο Αρχιμανδρίτης Λαζάρ απευθύνθηκε στους Ορθοδόξους της Γεωργίας με ένα μήνυμα που δημοσιεύει Η πύλη Zneoba.


"Στην Εκκλησία μας, οι πιστοί και ακόμη και κάποιοι κληρικοί κηρύττουν την προσέγγιση της θρησκευτικής" αναβίωσης ", λένε ότι ο λαμπρός χρόνος πλησιάζει για τους Χριστιανούς, ότι στις τελευταίες, αποκαλυπτικές εποχές ο Αντίχριστος θα κυβερνά παντού και δεν θα εισέλθει στη Γεωργία.

Όμως, πολλοί κληρικοί και λαϊκοί δεν αντιλαμβάνονται (ή δεν θέλουν να παρατηρήσουν) πώς το πνεύμα του αντίχριστου πηγαίνει στη Γεωργία, που τρέχει  με βαθιές ρίζες, που είναι συγκλονισμένοι από ευχάριστα και γλυκά όνειρα, απασχολημένοι με την εκκαθάριση εξωτερικών εκκλησιαστικών υποθέσεων και θέσεων για ξεκούραση  στις ψυχές των ανθρώπων και αρχίζει την κυριαρχία του σε όλα τα επίπεδα της ζωής.

Τώρα όλα εξαρτώνται από εμάς και το χειρότερο είναι ότι οι άνθρωποι είναι σιωπηλοί. Σιωπή ιερείς και κληρικοί, μόνο περιστασιακά καμία  προειδοποιητική φωνή ακούγεται

Προσπαθούν να εισαγάγουν "σεξουαλική διαπαιδαγώγηση" στα σχολεία, να μειώσουν σημαντικά την πορεία της εθνικής ιστορίας – με μέσα  σατανικά όπου κυριαρχούν  τεράστια κεφάλαια μέχρι την υλοποίηση αυτού του προγράμματος!

Τι σημαίνει αυτό; Όποιος εξοικειωθεί με το νόημα αυτού του έργου "σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης", θα εξετάσει νέες εκπαιδευτικές δημοσιεύσεις - θα δουν σαφώς την επιθυμία τους ένα παιδί να ξεκινά να μαθαίνει διάφορες σεξουαλικές αταξίες από πολύ νεαρή ηλικία. Ο στόχος τους είναι να εξαλείψουν κάθε αίσθηση της ντροπής, θέλουν να θέσουν έναν στόχο της ζωής μια αναζήτηση για την ευχαρίστηση της σφοδρής επιθυμίας.

Μια τρομερή, σκληρή δίωξη της ανθρώπινης συνείδησης, των ηθικών αξιών και της πνευματικότητας αρχίζει.

Αλλά γιατί το χρειάζονται οι παγκόσμιοι πολιτικοί, γιατί δεν περιορίζουν αυτά τα χρήματα και ξοδεύουν τόσα χρήματα για να αγοράσουν τη συνείδηση ​​των παιδιών και των γονέων τους;

Επειδή τώρα σε όλο τον κόσμο γίνεται ενεργό έργο για να προετοιμαστεί ο δρόμος για τον Αντίχριστο, όλα αυτά τα γεγονότα οδηγούνται από τις ίδιες τις σκοτεινές δυνάμεις.

Είναι σημαντικό να προετοιμάσουν ένα είδος κοινής παγκόσμιας τάξης, δηλαδή να προετοιμάσουν τους ανθρώπους σε μια κοινότητα συμφερόντων, μια κοινότητα επιθυμιών, σε μια ενιαία προσπάθεια - μόνο τότε μπορεί να είναι δυνατή μια παγκόσμια κυριαρχία και έλεγχος για όλη την ανθρωπότητα, μόνο τότε ο διάβολος θα μπορέσει να εκπληρώσει το αρχαίο όνειρό του: το συνόλου της ανθρωπότητας ως ο Θεός και Κύριος.

Γι 'αυτό, οι άνθρωποι θα διαγραφούν από τα πάντα - ατομικότητα, υπεροχή, ιδεολογική, πνευματική ιδιαιτερότητα.

Ένας ανήθικος άνθρωπος που δεν γνωρίζει την πατρίδα του, δεν γνωρίζει την εμπειρία και τον πνευματικό πλούτο των προγόνων του, αναζητά μόνο στιγμιαία ευχαρίστηση, ζει μόνο για σήμερα - αυτό είναι το καλύτερο υλικό από το οποίο πρέπει θα  δημιουργηθούν οι άνθρωποι υπό την επιφύλαξη της κοινής γνώμης για τη νέα παγκόσμια τάξη.

Ελάχιστα ελεγχόμενος, χωρίς πικρία, χωρίς ψυχή. Για χάρη της ελευθερίας θα είναι έτοιμος να απαλλαγεί από τα πάντα: από συνείδηση, από ντροπή, από ηθικές απαγορεύσεις, έτοιμος να πληρώσει για ελευθερία, αμαρτία για δικαιώματα, να κατευνάσει τη σάρκα με τα οφέλη του επίγειου παραδείσου για να απολαύσει τεχνική άνεση και να μην αισθανθεί καμία τύψη συνείδησης.

Ταυτόχρονα, σημαίνει ότι ένα άτομο πρέπει να παραμείνει θρησκευόμενο - οι αντιλήψεις του αντίχριστου ότι πρέπει να λατρεύεται, και όχι τόσο ως ταλαντούχος άνθρωπος, αλλά ως θεότητα.

Πίσω του βρίσκεται το πνεύμα του σκότους, το οποίο καίγεται με τη δίψα για θεία λατρεία.

Αλλά η θρησκευτικότητα πρέπει να είναι κοσμική (απαλλαγμένη από την επιρροή της εκκλησίας), χωρίς να γνωρίζει την Αλήθεια, παρά μόνο ένα παρόμοιο μυστικιστικό υποκατάστατο.

Έτσι, η δημιουργία αυτής της νέας κοινωνίας απαιτεί τρεις παράγοντες: την οικουμενική θρησκεία (θρησκεία χωρίς χάρη), την ανηθικότητα (άτομο που έχει χάσει τη συνείδησή του), την απώλεια δεσμών με τον παλαιό ηθικό και πνευματικό πολιτισμό (μια κοινωνία χωρίς ιστορία).

Το τρίτο είναι αναγκαίο επειδή το εθνικό αίσθημα, που αποκτάται συχνά από τους προγόνους, εμπλουτίζει έναν άνθρωπο με πραγματική σοφία, διδάσκει την επιστροφή στους πατέρες και ακολουθώντας αυτές τις πνευματικές και άκρως ηθικές αξίες που εκτιμούν. Αλλά αυτό το γερό θεμέλιο - η βάση της σοφίας και της ηθικής - πρέπει να καταστραφεί.

Έτσι, ένα άτομο γίνεται σαν ένα φύλλο αποκομμένο από τις δικές του ρίζες, περιστρέφοντας σε μια θυελλώδη λασπώδη ροή νερού, μαζί με χιλιάδες σαν αυτόν που σπεύδουν στη σκοτεινή άβυσσο.
Για αρκετές δεκαετίες, η Γεωργία θα ακολουθήσει το δρόμο του Σοδόμων και του Γομόρρων  και αναμφισβήτητα θα μοιραστεί τη μοίρα τους. Δεν είναι τυχαίο ότι άρχισαν με το αμαρτωλό δηλητήριο στους νέους να δηλητηριάσουν τις ψυχές τους. Κάνουν ένα σοβαρό στοίχημα στη νέα γενιά.Τώρα όλα εξαρτώνται από εμάς και το χειρότερο είναι ότι οι άνθρωποι είναι σιωπηλοί. Σιωπούν  ιερείς και κληρικοί, μόνο περιστασιακά μια προειδοποιητική φωνή ακούγεται. Αν δεν φωνάζουν για τον κίνδυνο που πλησιάζει, δεν θα διαμαρτυρηθούν , δεν προβάλλονται  τους χριστιανούς στον αγώνα εναντίον αυτού του κακού,  ξεκινούν οι αυστηροί περιορισμοί οδηγούν στη συνείδηση και  ​​αναχωρήσει από τους ανθρώπους του Χριστού - στη συνέχεια άνοιξε διάπλατα την πόρτα και προετοιμασμένοι, το δρόμο για την οποία ο Αντίχριστος θα έρθει  στη Γεωργία.

"Η αρχή της σοφίας είναι ο φόβος του Κυρίου". (σ. 110) Ελευθερία από τον φόβο - την αρχή μιας μαζικής τρέλας! "

Αρχιμανδρίτης Lazar (Abashidze)


https://pravoslavie.ru/90678.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: