Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ -- ΚΟΣΜΑ ΜΟΝΑΧΟΥ ΦΛΑΜΙΑΤΟΥ --- ΦΩΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ !

 ΄΄ ΠΑΛΑΙΟΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΄΄ 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΣΠΑΝΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ !
Ο ΠΛΗΡΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : Φωνή ορθόδοξος και σπουδαία εις ανακάλυψιν της κατά των Ορθοδόξων επιβουλής εις ορθόφρονα συμβουλήν διά την εκ του επικειμένου κινδύνου ασφάλειαν και κοινήν σωτηρίαν. Και περί της μελλούσης καταστάσεως των καθ' ημάς πραγμάτων.
 Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΔΌΘΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΕΝ ΕΤΕΙ 1849 - ΚΟΣΜΑ ΜΟΝΑΧΟΥ ΦΛΑΜΙΑΤΟΥ .
Εμείς επανεκδώσαμε την β ΄ έκδοση της το 1910 ! 
  Πρόκειται ουσιαστικά για τα ΑΠΑΝΤΑ  του μεγάλου Κεφαλλονίτη φλογερού Μοναχού ο οποίος υπήρξε θερμός υπερασπιστής της ανεξαρτησίας των Ιονίων νήσων. Μαζί με τον Κωνσταντίνο Οικονόμο εξ Οικονόμων και τον μοναχό Παπουλάκο αγωνίστηκαν και κατά της Βαυαροκρατίας τα χρόνια εκείνα. Επίσης άλλοι οι οποίοι ασχολήθηκαν με τον βίο και την δράση του τον χαρακτηρίζουν ως φανατικό και στενοκέφαλο. Κοιμήθηκε το 1852 σε μοναστήρι της Άνδρου που τον είχαν κλείσει μέχρι να δικαστεί για απείθεια στις πολιτικές αρχές του τόπου. Κατά άλλους ο εξόριστος μοναχός Κοσμάς Φλαμιάτος δηλητηριάστηκε και πέθανε στις φυλακές της  Άνδρου. 
Τα κείμενα πάντως των ΑΠΑΝΤΩΝ του μοναχού ΚΟΣΜΑ ΦΛΑΜΙΑΤΟΥ είναι - κατά την προσωπική μας γνώμη - αποκαλυπτικά και προφητικά και αξίζει να μελετηθούν με μεγάλη προσοχή από όλους μας.  
Είναι αλήθεια πως τα κείμενα του μας αποκαλύπτουν έναν πολυπράγμονα και ανήσυχο μοναχό αλλά παράλληλα και έναν βαθύτατα πιστό και ευλαβή χριστανό μοναχό της Ορθόδοξης Εκκλησίας ο οποίος ζει και αναπνέει για την ελευθερία της Εκκλησίας και της Ελλάδας !
΄΄ ΦΩΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΄΄ του ΚΟΣΜΑ ΜΟΝΑΧΟΥ ΦΛΑΜΙΑΤΟΥ , σελίδες 262 ,τιμή 14 ευρώ .
Πληροφ.-παραγγελίες 698 5807653 , lambrospapanikolaou@gmail.com 

Αποστολή με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ενημερώνουμε και την ευσέβεια σας πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την διάθεση του βιβλίου. 

΄΄ ΠΑΛΑΙΟΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΄΄ -  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΙΤΛΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1850 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ  !
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: