Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

"Ουφολογία και «εξωγήινοι»: Άλλη μια γελοία προπαγάνδα τρόμου που επιστράτευσε η Νέα Τάξη Πραγμάτων"Sportime.gr:

"Ουφολογία και «εξωγήινοι»: Άλλη μια γελοία προπαγάνδα τρόμου που επιστράτευσε η Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Μέσα σε δέκα ημέρες, πέντε «μυστηριώδη» μη επανδρωμένα ιπτάμενα αντικείμενα έθεσαν σε κατάσταση συναγερμού τρία διαφορετικά κράτη.

Βλέπουμε πως αυτοί που επιδιώκουν με λυσσαλέο τρόπο να φιμώσουν την ελεύθερη άποψη προβάλλοντας την δήθεν προστασία μας από τις θεωρίες συνομωσίας, είναι οι ίδιοι που με την μυστικοπάθεια τους και τις σιβυλλικές απαντήσεις τους, «φουντώνουν» την παραφιλολογία σε διεθνές επίπεδο και υποδαυλίζουν μια νέα μαζική υστερία με δήθεν εμφανίσεις εξωγήινων UFO.

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας που μέχρι πριν μερικά χρόνια θα φάνταζαν γραφικά και γελοία αν εμφανίζονταν στην δημοσιότητα, σήμερα φτάνουν σε σημείο να εκφράζονται από επίσημα χείλη αξιωματούχων και να αναπαράγονται από όλα τα συστημικά ΜΜΕ της Δύσης, αφήνοντας (σκόπιμα) πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιας παρέμβασης από εξωγήινο πολιτισμό.

Το σκιώδες κίνημα της Νέας Εποχής υιοθετεί σε μεγάλο βαθμό την λατρεία των εξωγήινων (ή γενικώς των εξωπλανητικών «οντοτήτων»).

Σύγχρονοι πατέρες της Εκκλησίας έχουν αναφερθεί στο φαινόμενο των UFO, και έχουν αναλύσει την εωσφορική υπόσταση του θέματος, ενώ έχουν προειδοποιήσει πως στους έσχατους καιρούς θα χρησιμοποιηθούν πολλά ψευδοσημεία (και) μέσω μυστικής τεχνολογίας, ώστε να πλανηθεί η ανθρωπότητα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: