Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Τρεις σύντομες προσευχές που δίνουν στα παιδιά μας μια πνευματική ασπίδα.🕊 Τρεις σύντομες προσευχές που δίνουν στα παιδιά μας μια πνευματική ασπίδα.

 Υπάρχει μια σίγουρη θεραπεία, αλλά για κάποιο λόγο λίγοι τη χρησιμοποιούν.  Αν και αυτή η θεραπεία είναι απλή και προσβάσιμη σε όλους.  Αυτή είναι μια προσευχή για ένα παιδί σε ένα καλό ταξίδι και μια ασφαλή επιστροφή.  Η δύναμη της προσευχής της μητέρας είναι τεράστια, γιατί η προσευχή της δεν αφορά τον εαυτό μας, όταν προσευχόμαστε από καθημερινή ανάγκη, αλλά αυτή η προσευχή είναι από αγάπη που δεν γνωρίζει όρια.

 Το παιδί πρόκειται να βγει από την πόρτα, αλλά δεν το αφήνουμε να φύγει αμέσως.

 Πρώτα, θα διαβάσουμε τρεις προσευχές, κάνοντας το σημείο του σταυρού πάνω από το παιδί, και μετά μπορούμε να το στείλουμε στο δρόμο του.

 ✨ Πρώτη προσευχή:
 Ευλόγησε, Κύριε, τα μονοπάτια του παιδιού μου (όνομα) και σώσε τον (την) από κάθε κακό.

 ✨ Δεύτερη προσευχή.

 Υπεραγία Θεοτόκε, Υπεραγία Θεοτόκε, εμπιστεύομαι στην προστασία Σου τέκνο μου (όνομα).  Κράτα τον (την) κάτω από τη στέγη Σου.

 ✨ Τρίτη προσευχή.

 Στο όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, άγγελος του Θεού, φύλακας του παιδιού μου (όνομα), ταξιδέψτε σε αυτόν (αυτήν) και προστατέψτε τον (την) από όλους τους εχθρούς ορατούς και αόρατους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: