Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ. ΣΤΙΣ ΘΛΙΨΕΙΣ ΜΗΝ ΓΟΓΓΥΖΕΤΕ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟΝ....!!!!.....ΕΙΔΑΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΝ , ΕΙΔΑΜΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΑΝ ΕΚΕΙΝΗΝ ΚΟΛΑΣΙΝ...ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΣ!!!....ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ , ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΔΙΚΙΕΣ , ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ...!!!

ΣΤΙΣ ΘΛΙΨΕΙΣ ΜΗΝ ΓΟΓΓΥΖΕΤΕ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟΝ....!!!!.....ΕΙΔΑΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΝ , ΕΙΔΑΜΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΑΝ ΕΚΕΙΝΗΝ ΚΟΛΑΣΙΝ...ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΣ!!!....ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ , ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΔΙΚΙΕΣ , ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ...!!! ...ΜΕ ΤΙΣ ΘΛΙΨΕΙΣ , ΙΣΟΦΑΡΙΖΟΜΕΝ , ΤΗΝ ΦΙΛΑΥΤΙΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΗΔΟΝΙΑΝ....!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ...!!!!


ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑΝ , ΣΤΗΝ ΦΙΛΗΔΟΝΙΑΝ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΥΤΙΑΝ....Ε!!...ΚΑΙ ΦΘΑΣΑΜΕΝ ΕΩΣ ΕΔΩ!!!....ΤΩΡΑ Η ΠΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ , ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ , ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ !!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΜΕ , ΜΑΣ ΔΙΔΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟΝ , ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗΝ....ΚΑΙ ...ΕΤΣΙ , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΦΙΛΑΥΤΙΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑ , ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ Η ΦΙΛΟΠΟΝΙΑ , ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ , ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ , ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ , ΟΙ ΚΑΤΑΚΡΙΣΕΙΣ , ΚΑΙ 

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ....


ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ , ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΛΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΝΑ.........

15-5-2009 Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΣΗΦ ΤΟΝ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟ(46 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: