Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Το πρόσωπο του Αγίου Νικολάου εμφανίστηκε σε μια σανίδα από μια πρόσφατα καμένη αποθήκηΤο πρόσωπο του Αγίου Νικολάου εμφανίστηκε σε μια σανίδα από μια πρόσφατα καμένη αποθήκη

 Ένα από τα πιο πρόσφατα θαύματα του Αγίου Νικολάου είναι αυτό που έγινε στο χωριό Rassivka στην περιοχή Πολτάβα της Ουκρανίας.
 Το πρόσωπο του Αγίου Νικολάου εμφανίστηκε σε μια σανίδα από μια πρόσφατα καμένη αποθήκη.
 Η ιδιοκτήτρια της αποθήκης ομολόγησε ότι εξ όσων γνωρίζει, προπολεμικά, το σπίτι ανήκε στον ιερέα του χωριού.  Το παλιό σπίτι βομβαρδίστηκε από τους Γερμανούς και έπρεπε να χτίσουν ένα νέο σπίτι.  Αντίθετα, η αποθήκη διατηρήθηκε ανέπαφη.  Πριν από λίγο καιρό καταστράφηκε από ισχυρή φωτιά.  Όταν άρχισε να καθαρίζει την περιοχή από τα υπολείμματα της φωτιάς, ανακάλυψε ανάμεσα στα ερείπια δύο σανίδες διαστάσεων 10/15 εκ. στις οποίες φαινόταν ελάχιστα το πρόσωπο του Αγίου Νικολάου, τις οποίες τοποθέτησε στην καλοκαιρινή κουζίνα, αφού αφού προηγουμένως έδειξε τον παπά του χωριού.
 Λίγους μήνες μετά από αυτό το γεγονός, ο ιδιοκτήτης ανακάλυψε ότι το πρόσωπο και τα χέρια του Αγίου Ιεράρχη Νικολάου, ακόμη και κάποιες λεπτομέρειες από τα ρούχα, ήταν πολύ ορατά στις σανίδες του.
 Ο ιερέας του χωριού επιβεβαίωσε ότι όταν είδε για πρώτη φορά τις δύο σανίδες, μετά βίας μπορούσε κανείς να διακρίνει τίποτα πάνω τους.  Είναι πεπεισμένος ότι αυτή η εμφάνιση του προσώπου του Αγίου Νικολάου είναι θαύμα, προσθέτοντας ότι οφείλεται και στην πίστη των ανθρώπων που μένουν σε εκείνο το σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: