Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Ένας άνθρωπος αποφάσισε να ελέγξει αν η γυναίκα του τον αγαπάει, και έγραψε μια αποχαιρετιστήρια επιστολή που φέρεται να την αφήνει.


Ένας άνθρωπος αποφάσισε να ελέγξει αν η γυναίκα του  τον αγαπάει, και έγραψε μια αποχαιρετιστήρια επιστολή που φέρεται να την αφήνει. Έβαλε την επιστολή στην  κρεβατοκαμαρα  και  την έκρυψε κάτω από το κρεβάτι εν αναμονή της συζύγου του. 
Ο σύζυγος κατάλαβε, ότι πρόκειται για μια μικρή παιδική πράξη, αλλά έπρεπε να γνωρίζει τι αισθάνεται η γυναίκα του γι 'αυτόν. Ήλπιζε να ακούσει πόσο αναστατωμένη είναι  και αν θα άρχιζε, να φωνάζει, να καλέσει φίλους ... 
Όταν η σύζυγος τελικά επέστρεψε σπίτι, είδε την επιστολή και την διάβαζε. 
Μετά από λίγα λεπτά σιωπής, πήρε το στυλό και άρχισε να γράφει κάτι στην επιστολή. Τότε άλλαξε τα ρούχα της, σφυρίζοντας χαρούμενες μελωδίες, τραγουδώντας και χορεύοντας επί τόπου. Ήταν πιο ευτυχισμένη από την απογοήτευση και την κατάθλιψη. 
Ο σύζυγος ήταν συγκλονισμένος. Αλλά τα πράγματα έγιναν χειρότερα. 
Η σύζυγός του πήρε το τηλέφωνο και κάλεσε τον αριθμό. Ο σύζυγος άκουσε τη γυναίκα του να μιλάει σε κάποιον στο τηλέφωνο:
- Γεια σας, αγαπητέ. Έχω ήδη ευχάριστα νέα και  θα φύγω για σένα. Όσο για αυτόν τον ανόητο, τελικά έφυγε. Και πώς  μπόρεσα να τον παντρευτώ; Είναι κρίμα που δεν σε είχα συναντήσει πριν από αυτόν . Θα σε δω , αγάπη μου! 
Έκλεισε το τηλέφωνο και βγήκε έξω και τα δωμάτιο. 
Μετά από λίγο ο σύζυγός άκουσε την πόρτα να κλείνει - η γυναίκα του έφυγε ... Απογοητευμένος και με δάκρυα στα μάτια , βγήκε από κάτω από το κρεβάτι και άρχισε να διαβάζει τι έγραψε η γυναίκα του στην επιστολή. 
Μέσα από τα δάκρυα διάβασε: «Βλέπω τα πόδια σου να κολλάνε από κάτω από το κρεβάτι. Πάω στο κατάστημα για ψωμί. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: