Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΕΣΤΙΑΝΚΙΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ." Οι νέες ταυτότητες, προς το παρόν, δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα παλιά μας έγγραφα. Δεν περιέχουν ζήτημα για την πίστη μας."Δούλη του Θεού Ρ.!


Για τη μαμάκα σας να προσεύχεστε, όπως προσεύχονται για όλους τους κεκοιμημένους. Να δίνετε το όνομά της για μνημόνευση στη Λειτουργία, στις παννυχίδες- μην ξεχνάτε να τη μνημονεύετε την ημέρα της ονομαστικής της εορτής και την ημέρα της κοίμησής της. Αυτό που σας τάραξε, δεν είναι αλήθεια. Ορίστε, ο παις Αρτέμιος της Βέρκολα χτυπήθηκε από κεραυνό και δεν ήθελαν ούτε να τον θάψουν, άφησαν το σώμα του στο δάσος, αλλά μετά από πολύ καιρό βρήκαν τα λείψανά του άφθαρτα και δοξάστηκε από την Εκκλησία.


Οι νέες ταυτότητες, προς το παρόν, δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα παλιά μας έγγραφα. Δεν περιέχουν ζήτημα για την πίστη μας.
Για τον γιο να προσεύχεστε και, βεβαίως, να προσπαθείτε να κλίνει προς την επιθυμία να εξομολογείται και να κοινωνά. Χωρίς αυτό και τη δίκαιη ζωή, ο άνθρωπος δεν σώζεται - τι να πούμε πια για μας τους αμαρτωλούς; Σωζόμαστε με το έλεος του Σωτήρα μας Χριστού του Θεού.


Η απόφαση για το πού θα ζήσετε είναι δική σας. Έρχεται καιρός, που θα υπάρχει παντού ταραχή, παντού πόνος.Ο Θεός να σας δώσει σοφία.


 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: