Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΕΣΤΙΑΝΚΙΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ." Οι ασθένειες είναι παραχώρηση του Θεού, προάγουν το καλό του ανθρώπου. Φρενάρουν το παράλογο τρέξιμό μας στη ζωή και μας αναγκάζουν να σκεφτούμε και να αναζητήσουμε βοήθεια. "

Αγαπητή εν Κυρία Μ.!Η οδός της σωτηρίας σε όλες τις εποχές είναι η ίδια και έχει χαραχτεί για μας στο άγιο Ευαγγέλιο.


Δεν υπάρχουν εμπόδια για όσους επιθυμούν να σωθούν, διότι σε όλες τις εποχές αυτούς τους ανθρώπους τους οδηγεί στην οδό της σωτηρίας ο ίδιος ο Σωτήρας. Εμείς να επιθυμούμε μόνο να ακολουθούμε με ειλικρίνεια τον Χριστό.


Οι ασθένειες είναι παραχώρηση του Θεού, προάγουν το καλό του ανθρώπου. Φρενάρουν το παράλογο τρέξιμό μας στη ζωή και μας αναγκάζουν να σκεφτούμε και να αναζητήσουμε βοήθεια. Κατά κανόνα η ανθρώπινη βοήθεια είναι αδύναμη, εξαντλείται πολύ γρήγορα και ο άνθρωπος απευθύνεται στον Θεό. Ορίστε, έφτασε και για σας η ώρα να προσευχηθείτε και να ζητήσετε βοήθεια. Χρειάζεται να εξομολογείστε, να κάνετε ευχέλαιο και να κοινωνάτε συχνότερα. Τη δουλειά σας μην την αφήνετε. Για το χέρι σας να προσεύχεστε στην Παναγία την «Τριχερούσα», να κάνετε αγιασμό και να πάρετε λαδάκι από την εικόνα. Κυρίως, να χαίρεστε.


Την οδό της σωτηρίας πρέπει να τη σπουδάζει: στην Εκκλησία. αυτή είναι ο οίκος του Θεού. Εμείς θα προσευχηθούμε για σας, που είστε ασθενής, και γιο την οικογένειά σας.


 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: