Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΕΣΤΙΑΝΚΙΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ." 0 φιλεύσπλαχνος Κύριος μας βάζει μυαλό και τώρα τα φάρμακα είναι θλιβερά και οδυνηρά, συχνότερα απ’ ότι κάποτε. Έχουμε ήδη κάνει πολλές απρέπειες, προτού αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον Θεό. "
 0 φιλεύσπλαχνος Κύριος μας βάζει μυαλό και τώρα τα φάρμακα είναι θλιβερά και οδυνηρά, συχνότερα απ’ ότι κάποτε. Έχουμε ήδη κάνει πολλές απρέπειες, προτού αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον Θεό.
Επομένως χρειάζεται να υπομείνετε και, προτού κάνετε θεραπεία στους γιατρούς, να εφαρμόσετε τα πνευματικά μέσα για βοήθεια: βαθύτατη εξομολόγηση, ευχέλαιο και συχνότερη θεία Κοινωνία. Με το λάδι του ευχελαίου πρέπει να χρίεστε κάθε μέρα, όπως γίνεται στο Μυστήριο του ευχελαίου και να πίνετε ένα κουταλάκι του τσαγιού το πρωί μαζί με αντίδωρο. Θα βελτιωθείτε.Τις σπουδές μην τις παρατάτε, μόνο να τις καθυστερήσετε μερικά έτη. Και να προσέχετε τα κορίτσια σας, μη μείνουν ανύπαντρες - προς τούτο χρειάζονται σύνεση και δυνάμεις. Εμείς θα προσευχόμαστε για σας. Ξεχάστε το στυλ του αρσιβαρίστα, γιατί θα είστε άρρωστος, μέχρι να γίνετε κατά το πνεύμα κληρικός.


Ο Κύριος μαζί σας!

 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: