Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΕΣΤΙΑΝΚΙΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ."Η ταραγμένη κατάσταση οφείλεται στο ότι δεν υπάρχει πνευματική αντιμετώπιση των γεγονότων που αντιμετωπίζει η οικογένειά σας"
Αγαπητή εν Κυρίω Λ. Π.!Η μοναδική βοήθεια, που μπορούμε να σας δώσουμε, είναι η προσευχή. Όμως ξεχάσατε να γράψετε τα ονόματα των ασθενών σας.


Κι άλλη μια ουσιαστική παράλειψη: από το γράμμα σας είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω πόσο συχνά έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στα άγια Μυστήρια της Εκκλησίας.


Διότι τώρα και για την εγγονή και για τον σύζυγο θα ήταν πολύ σημαντικό να λάβουν το Μυστήριο του ευχελαίου, να εξομολογηθούν όλη τους τη ζωή και να κοινωνούν συχνότερα.
Όμως υπάρχει, τέτοια δυνατότητα και, κυρίως, επιθυμία;


Η ταραγμένη κατάσταση οφείλεται στο ότι δεν υπάρχει πνευματική αντιμετώπιση των γεγονότων που αντιμετωπίζει η οικογένειά σας. Να προετοιμάζετε τον σύζυγο για την έξοδό του με υπομονή και αγάπη. Συγκατέβητε προς την αδύναμη κατάστασή του, διότι και πονά και φοβάται συνάμα. Να προσπαθείτε να εξομαλύνετε τις τελευταίες μέρες του, δίνοντάς του προσοχή, φροντίδα και τρυφερότητα.
 

Ο Κύριος να σας ενισχύει. ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: