Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Να ξέρετε ότι κανείς δεν μπορεί να φτάσει στο έλεος του Χριστού αν δεν καλέσει τη Μητέρα του Θεού στην προσευχή.«Το να έχεις ένα αναμμένο κερί στο σπίτι στην εικόνα του Σωτήρος και της Μητέρας του Θεού, που είναι το πρώτο σημάδι ότι αγαπάς τον Θεό, είναι το φθηνότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις γι' Αυτόν, να έχεις έστω και την πιο σύντομη προσευχή. Αυτός, τίποτα περισσότερο αν δεν ξέρεις:
 "Εν ονόματι του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν! "... Αν το είπες αυτό, είσαι ήδη σε προσευχή, δόξασες την Υπεραγία Τριάδα.

  Ας προσευχηθούμε η Μητέρα του Θεού να στείλει την απρόσμενη χαρά της σε εμάς τους βυθισμένους στα πάθη και τις αμαρτίες, για να μαλακώσει τις καρδιές μας και να τις γεμίσει με ταπείνωση και αγάπη για τον πλησίον μας.

 Προσεύχεται στον Χριστό και πάντα μεσολαβεί για μας.  Να ξέρετε ότι κανείς δεν μπορεί να φτάσει στο έλεος του Χριστού αν δεν καλέσει τη Μητέρα του Θεού στην προσευχή.
 «Ας μνημονεύσουμε την Υπεραγία, την Αγνότερη, την Παναγιώτατη, Μεγαλειοποιημένη Κυρία, Θεομήτορα και την Αειπαρθένη Μαρία, με όλους τους αγίους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: