Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΖΩΟ.


 


ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΖΩΟ.

Οι ενθουσιώδεις επιστήμονες ήθελαν πραγματικά να βρουν κάποιο νέο άγνωστο ζώο. Πήγαν στα βουνά, κοίταξαν τα ίχνη τους εκεί και συγκέντρωσαν κάθε είδους πληροφορίες γι 'αυτούς από τους κατοίκους της περιοχής.

Και από τους κατοίκους ενός μικρού χωριού που βρίσκεται στην έρημο, άκουσαν ότι ένα παράξενο πλάσμα περιπλανιέται στην περιοχή. Πράγματι, στα μονοπάτια άρχισαν να εμφανίζονται περίεργα ίχνη, στις πλαγιές των βουνών το βράδυ ακουγόταν σαν να περιπλανήθηκε εκεί. Φήμες για το τι συνέβαινε έφτασαν στην πόλη. Πολλοί περίεργοι άνθρωποι άρχισαν να έρχονται στα βουνά για το καλοκαίρι. Τα ξενοδοχεία άνοιξαν, άνοιξαν το δρόμο προς το χωριό. Αναφορές σχετικά με τις αναζητήσεις για ένα άγνωστο ζώο δημοσιεύονταν τακτικά σε επιστημονικά περιοδικά, αν και κανείς δεν κατάφερε να το βρει.

Σταδιακά, ένα μικρό ορεινό χωριό μετατράπηκε σε παραθεριστική πόλη. Και μόνο οι παλιότεροι έλεγαν: «Ναι, ένα τέτοιο ζώο δεν υπάρχει εδώ. Και δεν ήρθε ποτέ . Λόγω του γεγονότος ότι επιδεχόμαστε επιδέξια τις διαδρομές του διαδώσαμε  φήμες γι 'αυτόν, το χωριό μας έγινε ένα εύρωστο θέρετρο. "


Δεν υπάρχουν σχόλια: