Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΜΗΤΕΡΟΥΛΑ ΣΕΠΦΩΡΑΣτην διάρκεια τον εικοστού αιώνα, στην ορθόδοξη ρωσική γη έζησε με μεγάλη απλότητα, ταπείνωση και αγάπη ή μητερούλα Σεπφώρα, ή οποία οδήγησε στην αγκαλιά τον Δεσπότη Χριστού ένα μεγάλο πλήθος ψυχών.

Μια από τις ευλογημένες αυτές ψυχές πού εννοήθηκαν ιδιαίτερα από τον Θεό να την γνωρίσουν και να καθοδηγηθούν απ' αυτήν, είναι και ο μοναχός Λάζαρος από την αρχιερατική περιφέρεια του Κλίκοβο, ο όποιος ταξίδεψε παντού όπου είχε πάει ή μητερούλα Σεπφώρα, για να συλλέξει πληροφορίες γι' αυτήν από αυτόπτες μάρτυρες.

Ό συγκλονιστικός βίος της μας δίνει μια αληθινή γεύση του πραγματικού χριστιανικού αγώνα πού χρειάζεται να κάνει ο καθένας μας για την σωτηρία του και είναι γεμάτος από υπερφυσικά και θαυμαστά γεγονότα και αποκαλύψεις.

Όλα αυτά τα γεγονότα της ζωής της μητερούλας Σεπφώρα, πού αναφέρονται στο παρόν βιβλίο, και καταγράφονται με απλότητα, χωρίς υπερβολές και με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Ευχόμαστε ο βίος και το άγιο παράδειγμα της μητερούλας Σεπφώρα να μας εμπνεύσει όλους μας και παρά τις αδυναμίες μας να προσφέρουμε στον Θεό την ειλικρινή μετάνοια μας.

Οι εκδότες

Δεν υπάρχουν σχόλια: