Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021

ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 200 ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ !

 ΤΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ  ΄΄ ΠΑΛΑΙΟΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΄΄, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 200 ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟ 1821 , ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΝΑΤΥΠΩΣΗ ΤΡΙΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ,ΣΠΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ !   

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΤΟΝ Ε΄ ,ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟ  ! 
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ  - Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΟΥ 1821. Συγγραφέας είναι ο σοφός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χρυσόστομος Παπαδόπουλος (+22/ 10/ 1938). Ο μεγάλος εκκλησιαστικός ιστορικός κυρός Χρυσόστομος Παπαδόπουλος μας εκθέτει την μεγαλειώδη και διαχρονική προσφορά του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου στους εθνικούς μας αγώνες .Τους αγώνες και τις θυσίες της πνευματικής μήτρας του Γένους μας κατά τα σκοτεινά εκείνα χρόνια ! Τιμή 9 ευρώ.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ - ΕΞΗΓΗΣΙΣ ΤΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΑΗΜΕΡΟΝ ΕΝΔΕΚΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΝ ΑΓΙΟΙΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΡΑΦΡΑΣΘΕΝΤΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΈΝΗΝ. Δημιουργός του έργου είναι ο μαρτυρικός Πατριάρχης Κων/πόλεως Γρηγόριος ο Ε΄( + 10/ 4/ 1821 ). Την παράφραση των εξαιρετικών Ομιλιών και των Ηθικών του Μεγάλου Βασιλείου ο άγιος Πατριάρχης Γρηγόριος την έκανε κατά την περίοδο όπου βρισκόταν εξόριστος στο Άγιον Όρος προ της δευτέρας Πατριαρχίας του. Εμείς επανεκδίδουμε την έκδοση του 1863. Τιμή 15 ευρώ. 
ΤΟ ΤΡΙΤΟ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε΄ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΙ . Το παρόν έργο εκδόθηκε στις αρχές του 1920 και συντάχθηκε και εκδόθηκε από την Ειδική Επιτροπή της Κοινής των Αλύτρωτων Ελλήνων Επιτροπείας. Τιμή 7 ευρώ.
 
ΕΠΙΠΛΕΟΝ μαζί με την παραγγελία οποιαδήποτε τίτλου θα λάβετε και εντελώς δωρεάν ένα μοναδικό δώρο !  Συγκεκριμένα μία συλλεκτική και σπάνια έκδοση -ακριβή ανατύπωση του Εβδομαδιαίου Εκκλησιαστικού Περιοδικού ΄΄ ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΄΄ - ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ 1-15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1921 ,ΑΡΙΘΜ. 1 και 2 . Στο συγκεκριμένο τεύχος παρουσιάζεται το πλήρες ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΩΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ Ε ΄ ΩΣ ΑΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΙ ΤΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΙ ΟΜΙΛΙΑΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ. Επίσης στο παρόν τεύχος δημοσιεύεται και η πρώτη εν τω Καθεδρικώ Ναώ αναρτηθείσα εικών του Αγίου Γρηγορίου του Ε ΄ στις 10 - 4 - 1921 !
   
΄΄ ΠΑΛΑΙΟΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΄΄ - πληροφορίες και παραγγελίες ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  698 5807653 , lambrospapanikolaou@gmail.com 
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με αντικαταβολή. 
΄΄ ΠΑΛΑΙΟΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΄΄ - 5000 ΤΙΤΛΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1850 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ !  

Δεν υπάρχουν σχόλια: