Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021

Μόνο στο γάμο, στα χρόνια του γάμου, εκδηλώνονται όλα τα χαρακτηριστικά και τα στερεότυπα.Μόνο στο γάμο, στα χρόνια του γάμου, εκδηλώνονται όλα τα χαρακτηριστικά και τα στερεότυπα.

Μόνο στο γάμο μπορεί ένα άτομο να αναγνωριστεί πλήρως, σε όλες τις εκδηλώσεις, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του

Και όχι μόνο στον άλλο, αλλά και στον εαυτό μας, μπορούν να εμφανιστούν πολλά πράγματα που δεν υπήρχαν καν υποψίες.

 Εδώ απαιτείται ο όρκος της πίστης - ως έκφραση της ετοιμότητας να δεχτεί ένα άτομο όπως είναι, και ως έκφραση της ετοιμότητας να αλλάξει τον εαυτό του - στο όνομα της αγάπης για αυτό το άτομο.

 Είμαι έτοιμος για αυτό - πάρτε τον όρκο - μπροστά σε αυτό το άτομο, μπροστά σε αυτόν και στους συγγενείς του, μπροστά στην κοινωνία.

Σφραγίδα αμοιβαίας ετοιμότητας σας για το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία επιστροφή, η έννοια του "διαζυγίου" απουσιάζει στο λεξιλόγιό σας , και ότι το βήμα σας είναι "μαζί κάθε  φορά στη ζωή". Και τότε μπορείτε πραγματικά να γίνετε χαρούμενοι άνθρωποι. Και ο τρόπος προς αυτήν την ευτυχία είναι η αγάπη, η οποία θα πρέπει να καλλιεργείται, να ενισχύεται, να ζεσταίνεται σε καθημερινή βάση ξεπερνώντας τις συνήθειες, τα στερεότυπα, τον χαρακτήρα, τον εγωκεντρισμό, τη θυσία, την τοποθέτηση στο κέντρο .

Ιερομόναχος Αγάπιος (Golub).


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: