Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Verken de diepten van spirituele wijsheid in "Gods Openbaring Aan Het Menselijk Hart" door Vader Serafim Rose. Een krachtige lezing, nu vastgelegd in dit inspirerende boek.📚✨ Verken de diepten van spirituele wijsheid in "Gods Openbaring Aan Het Menselijk Hart" door Vader Serafim Rose. Een krachtige lezing, nu vastgelegd in dit inspirerende boek. 🕊️💖

In 1981 deelde Vader Serafim Rose, een diep spirituele orthodox-christelijke monnik, zijn inzichten met studenten aan de Universiteit van Californië te Santa Cruz. Dit boek bevat die lezing en de verhelderende antwoorden op de vragen van zijn toehoorders.

Ontdek hoe God zich openbaart aan de mens en hoe ons eigen lijden bijdraagt aan onze spirituele ontwaking. Met referenties naar de Schrift, kerkvaderlijke werken, en het leven van heiligen, biedt Vader Serafim een unieke kijk op hoe we ons hart kunnen bekeren en met liefde voor Christus kunnen laten branden.

Laat je inspireren door de nuchtere waarheden en de krachtige verhalen van een monnik wiens werk nog steeds harten raakt, ver van zijn afgelegen kloosterhut in Noord-Californië.


Δεν υπάρχουν σχόλια: